bloggpaus för mig ja!

BLOGGPAUS NU DÅ! börjar när jag orkar igen.

/nora


norissnoris är på G

hej :)

kärlek. vad är det egentligen? inte något jag har känt iallafall. 

kärlek kan vara ett monster, känslokallt, hemskt, jobbigt, oroligt och aaastråkigt. det kan också vara det bästa som finns- romantiskt, roligt, mysigt och avslappnat.

men jag har aldrig känt på det, att liksom hitta sin andra pusselbit, den man inte kan slita sig ifrån och som man saknar dygnet runt. u know, varför försöka hitta någon när det ändå inte funkar så. är det slumpen som avgör när eller om man hittar sin andra hälft? eller är det upp till mig? just nu så orkar jag inte bry mig om kärleken någonsin kommer finna mig. men kan inte låta bli att fundera runt det. jag menar, alla som har flickvän/pojkvän ser jämt så sjukt glada och avslappnade ut med varandra. dom ser ut att kunna sitta där brevid sin kille/tjej resten av livet. och jag kan inte förstå det känslan. men jo visst, klart jag känt att det finns killar som borde kunnat funka. och nä, inte bara det. utan jag har verkligen saknat och tänkt på denna personen dygnet runt en tid, men när man väl är påväg att få det att funka. så är man oönskad. därför känns det inte som om kärleken kommer nå just mig, den har liksom glömt mig.

men vet ni va? jag antar att det blir dags för mig någon dag också. jag vet bara inte när.

jag menar inte deppsnack nu då, hihihihihihi. men vill ni slänga in ett inlägg om hur R I K T I G kärlek känns? är så sjukt taggad att få höra.

ha det! /n


behöver piggas upp

hej.

måste verkligen börja pigga till bloggen snart. ordna min header över msn rebecka? hihihihi , buuuuus

tja igen (a)

hej! assså sjukt osocial.. förlåt -.-

nu tar jag de tre listade största fobierna ;

1; sprutor. 
 

2; mista dom man älskar.3; maja :o


ha det! /n

cha ja

hejsan !

sjukt osocial på bloggen nurå, men tildaa ja ska bättra mig ! ;) nu är det träning snart så måste ta och byta om ochsånt. vad händer annars ikv? ingen bild nu... men som sagt har inte tid, såå ska bli bättre. loovar !

hadet//n

saknar indien!

hejsan !

idag fick ja vakna tidigt för det vartt träning, så sjuukt trött. träningen började dåligt och det gick seriöst kasst, men det gick lite bättre i slutet. & tilda, varför kom inte D U ? haha , vi saknade dig :(
min outfit är aaasful så ni får ingen bild på den, tyvärr. vad händer ikväll egentligen? tror att jag ska vara hemma och slappa.. såååå skönt ! jag menar skolan börjar ju i övermorgon. (buhuuuuu). det var väl inget man skulle ha gjort över lovet? hoppas inte det, i så fall ligger ja illa till.jag saknar indien så sjukt mycket, det var underbart.

ha det/n

narnia

hej ! ☺

nu sitter ja här och har I N G E N T I N G att göra.. imorn är det träning aaasatidigt, jag kommer dö! :o funderar starkt på att vara sjuk. (haha) närå. jag har vart på bio ikväll i alla fall och den var faktiskt riktigt bra, narnia. rekommenderar starkt ja!

ha det gött /n

outfit nuja!

heej , slapp dag ! ja. outifit här ;


hehe, sjuuukt dålig dag. mitt hår GÅR inte att platta och ansiktet ser helt dött ut. men nä, det känns så nästan varje dag nu,(haha)

ha det /n


promenix

hejsan !

idag har jag slappat och inte gjort ett skit typ. sov till halv ett, skönt där ja! nu lagar pappa mat , börjar faktiskt bi redigt hungrig :) här har ni bilder från promenixen med pappa ;

vi gick in i den minsta kyrkan i sverige (trorja det va) vi har vart där innan men ¨det var år 2003 och vi är ändå granne med den söööta kyrkan. så det var dags !


söt va? :)

ha det/n

Utkast: Jan. 6, 2011

tja !

ja, nu har man tränat. duktigt där, ja! men är så lat så har inte duschat än, (uuuusch). gammal bilder här ja ;


minne , påväg te nordens ark.

ha det/n

dudes

hej dudees ! :)

nu har ja precis kommit hem från bästa moa och ja har tatt på mig mina träningskläder. hih, det har vart asmys moa, älskardigju! ♥ ni kan få några bilder ikv,, men inte nu faktiskt (a)

aja, ni får ha en sjuuukt bra kväll så ja. blir det bio imorn? tilda, jesper? :) <3

hejhej

heeeej ! (a)

nu sitter ja här hos moiskunglois. igår vart man uppe te halv sju med tjejorna, men ja. det blir att slagga hos moa idag då. vad händer annars ikv? :D

vi missade bussen -.- men skitsam, vi är bäst ändå ! (a)

ha det/n

hhej

holaaaa !

nu sitter jag hos nora med ida s och nora. väääääääääärsta mysigt! vi skulle gå på en liten promenix och så blev det lite längre än väntat. eheeee, artorp runt (a)

TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO tjingeling.

vem är detta tror ni? ;)


jag, nora och ida har kul !


ha det/n

taggar

hallåhej!

taggar för en underbar kväll med tjejorna ! ♥

vad händer annars ikv? :D

outfit

hej :)

outfit idag ;hihi, ha det/n


hihi

hallojsan!

idag skulle jag ju vart med bästa tilda. men ja så gick det inte eftersom hon dygna och jag hade ingen skjuts osv.. men ja, snart gumman? missya!!!! ♥♥♥

ist blir det rebbecus , icewalking , det är våran sak det ! haha, massa mys kommer det bli. och ikv, blir det mys med surnora och idispidis ! sova där också. igår var jag med moa och vetni?? jag gick dit ! all by my self. haha, duktigt där ja!

ni får outift bilder sedan.. puss ! ♥

ha det/n

är med moa <3

halloj !

nu är jag hos bääääästa moa. här har ni några sötis bilder !superdag loveyua!

ha det/n


halloj!

tjaaaa !

idag ska jag te favoritmoa , väntar på att ella ska dra sig hemmåt. KOM IGEN NU ! nä skämt o sido. men, kommer bli grymt mys där ivarjefall. a, jag pallar inte ta outift bilder på mig idag faktiskt. men det kan ju moa göra annars,(alltså på mig) ofixat hår, osminkat och allt- så jääääävla gött säger ja bara.

kolla bloggen på mig och moa; http://aomaron.blogg.se bästa bloggen assooo! ♥♥

och ja, ni får ha det så kanske det kommer bilder på mig och moa sedan, (om vi tar några)

puss/n


my room

halloj !

mm , ja sa faktiskt att ja skulle städa. men nä, jag orkar seriöst inte -.- ni får bilder på mitt halvstädade rum ist (haha)


katten ligger och sover. hihihi ♥

ha det/n

waaaaaaaatch!

heeej !

nu börjar ja bli pigg ju. jag har gjort en awesome vägg med mina personliga minnen och sånt på min dörr. har int kommit på vad som ska va där , men detta är en början!


närmare titt i mitten av väggen. detta ska jag följa heeeela 2011 !


jag idag , sjukt sleten efter nyår, men ja ;


konstiga bilder, m jag vet.

ha det ! /n

duuscha

jag ska duscha ! för vi har vaaaaaaaaaaaaaattttten ♥♥♥♥♥♥ sedan ska jag städa klart i mitt rum fastän jag är så trött så jag snart däckar. (nora duktig där ja !).

ni får nog bild på mitt städade rum sedan.

puss /n


nyårslöften

hej !

2010 har vart bra, men 2011 ska bli sjuuuuuuuukt mycket bättre.

N Y Å R S L Ö F T E N ; som ja måste hålla (nästan ivarjefall).

-göra vad fan jag har lust för, detta är året att ha kul !

-äta nyttigt, godis som hööögst en gång i veckan (fast inte ens så mycket)

-träna. fotboll (såklart) och gymma med mamma ♥

-inte röka. (hoppas innerligt att ja klarar det!)

okej. tror ni ja kommer klara det? :) i hope so.

ha det / n

RSS 2.0