viktig information...

favorite actors faces. ITs really cool (om ett ord) som tillhör släppte sen dubbelalbumet "Mitt hem blir ditt hem"

Han lämnade sen sitt skivbolag och släppte 4 album själv med viss hjälp av mindre skivbolag.

2004 började på scen .

viktig information.

/n


mysoutfit, muummma

tjao!

idag hade jag på mig jeans, ginalinne, gråtjocketröja och jeansjacka. tråkig men vanlig oufit, dock har jag ingen bild på det, ist får ni min mysoutfit som jag har nu (a)


ren spegel, skarp bild.

puss&kram nora! :)


mina inköp i helgen :)

halloj !
här får ni en liten kik på vad jag köpte i lördags :)


ääntligen säger jag bara! vågtång :)


rakhyvel, bort med engångrakhyvlar, välkommen venus!


rakgel som jag köpte med systrami ♥

HÄR ÄR MIN KONFAOUTFIT! men baara en liten sneakpeak!




jättenöjd med alla inköp!

puss&kram/n

everybody lives alone

hej!

söt cambild
här får ni söt cambild (a'

fredags: hemma och dega...
lördags: gbg med pappa och syster , uuurmysigt! kvällen tillbringades med gänget, älskar er!
söndags: fotbollsmatch, läääxor och ISHOCKEY, fast dom sög.
måndag (idag) : varit med elin och frida och så skolan förstås. hade musikprov & förstår att jag failade stort, seriöst, men får väl se hur det blir ! :)

ni får bilder på det jag shoppade i gbg snart! hittade bra saker, men blev dock inte mycket kläder.. förutom HIHI.

ha det så länge /n

i want to have this

mmm hej!



behöver bokstavligt. denna månaden faktiskt. men okej, jag behöver ''godis'' och söta kläder jag kollat in också! dock är sakerna ovanför H Ö G S T prioriterat :)

ha det ! /n

:)

halloj!

idag stannade jag i sjuntorp för att tillbringa dagen med sötnosen ida ♥ vi bakade och sålde i konsum. duktiga tjejor! jag drog hem & vi gjorde tacos, mumma kan jag bara säga.

kollar ishockey och ska ta tag i svenskan strax.

byee /n




hejsan!

hej! :)

snart äre träning så det blir ett snabbt inlägg 2day. har inte gjort alls mycket idag, lagat lite mat till mej och maja, ätit äppelpaj, kollat teve och degat framför datorn. hur härligt lät inte det?!?! det har varit härligt kan jag säga iallafall.



gulliga bilder, i know! haha.

fotbollen - tjing!

p&k/n

funderare

hej.

FUNDERARE :

döma folk. 
ja, jag kan inte säga att jag är felfri. ingen är felfri, men ändå.. hur dumt äre inte? menar, om man dömer någon på utseende, sätt eller jaa, vilka föräldrar man  har (?!?!?!) menar, vad har man för argument för det? jag har säkert dömt massvis av människor, främst typ ''fjortisar''. hehe, inte så, men kan bli såååå sjukt trött på sånna som klagar över allt, skriker, inte kan gå utanför dörren utan att sminka sig o göra iordning håret, ger bitchblickar osvosv. men personen ifråga kanske är hur snäll som helst! många dömer också människor åt andra hållet, människor med fula kläder, lite pengar, människor som är blyga osv. inte konstigt, inte alls.. men tycker ändå att man skall ge alla en chans, alla har något gott i sig, (kanske, hahahaha) man borde faktiskt inte bara kolla på ytan. jag vet att tusentals människor dömer mig, kanske tar jag för mycket plats? kanske klär jag mig konstigt? kanske tror jag att jag är nåt? är jag besserwisser? eller kanske fjortis? fast seriöst så bryr jag mig inte, jag orkar inte. sånnadär saker är så onödigt att tänka på, man blir bara sårad. träng bort skiten och sluta tänk på alla andra, för i slutändan så är det trotsallt viktigast att du tar hand om dig själv.
min åsikt är att det är fel att döma någon, man måste ge alla en chans.

man föds inte med samma villkor, samma utseende eller samma personligheter. alla har olika tunga ryggsäckar, alla bär på olika mycket, skillnaden är vad DU vill göra med ditt liv, hur du vill behandla andra.

/n


nora is back

hoooola :)

bloggningen har inte vart på topp. hahahahaha. mys med min sötnos katt !



helgen har varit underbar kan jag bara säga. älskar er seriöst. ni är dom viktigaste i mitt liv!

har inga bilder men..

fredag: henkade sötnos ida e hem & sedan kom söta marcus och jonte och satt och käkade glass i idas kök. mys. sedan varee ut te fritidsgården! massa mys, massa moppar, massa rutan. HIHI.

lördag: sov ut, äntligen kan jag bara säga. dirr efter frukost vare att ta tag i rensningen på övervåningen, inte nice, men fint blev det. på eftermiddagen drog jag till sjunne & där blev det röj! hihi. brasa, kramelimys (tihihihihi), lek, bad ochsåvidare. ja, lyckat och lite sådär galet blev det kan jag säga!

idag drog jag hem, & sedan kom rebecka för hon vart utelåst. heheh. hon stack vid sex och nu ska jag ta tag i läxan. vem är duktig?!?!?!?! NORA.

/n

outfit 2day

hej!

jag idag:




/n

RSS 2.0