blablabla

hej!
jag sitter och funderar varför fasen jag blev sugen på att blogga just nu, nu när jag har som allra mest att göra. ingen bra ide egentligen, men nu kör vi! hur har ni det mina vackra vänner? jag har det toppen och livet leker (antagligen för att vädret är Gr8 och att skolan snart äntligen är över) !!
orkar inte berätta allt som har hänt senaste tiden, en massa roligt iallafall - bland annat liseberg med vännerna, poolhäng med vänner, grillning, prat hemma hos sickan, vårdcentralbesök, steeek och framförallt plugg... det har flytit på bra så det är gött iallafall!
i helgen invigde jag mina favvoshorts, så underbart - nu kommer sommaren !!
ha det gott igelkott
ph: arkivet

TJA PAAAA

Ligger i min säng och avnjuter en kaka gosandes med katten min. Idag har jag varit hos finaste ida och vi drog oss ut på en liten joggingtur, härligt! Nu är jag iallafall hemma och resten av kvällen kommer jag bara ta det lugnt. Gött det med ibland!

Helgen var skön, i fredags var lite goa folk hemma hos mig och vi spelade familjespel, bakade kladdkaka, sjöng och åt aaaaaasmycket chips, urbra. I lörsags var jag på personalfest på åstol, jättetrevliga människor, sommaren blir nog rätt bra ändå !!

Ahja nu ska jag fortsätta gosa med min katt och läsa lite fridatidning, puss o kram ❤


HOCKEY ...

hallihallåhallej!
veckan flöt på bra, speciellt när jag bara behövde avlida tre skoldagar (så välbehövligt), men oavsett den korta skoltiden så fick jag en hel del skolarbete avprickat. Nu är det inte RIKTIGT lika mycket kvar att beta av. OK, jag har några arbeten hit och dit, men det fixar jag! Helgen har varit lugn - fredagskvällen, sång, dans, ishockeytittande, snuskprat och trevligt folk att umgås med. Helgo kväll hemma hos sickan!
Igår valde jag att ta det lugnt hela dagen, var på konfirmation (min fina moa har äntligen tragglat sig igenom kyrkans plikter, duktig är vad du är, haha) där vi först var i kyrkan och sedan drog oss hem till moa för tårta och go mat. Kom hem runt fyra och efter det tog jag en joggingtur, åt gott, chillade framför ishockey och umgicks med la familia. Nu är jag och maja ensamma i huset, vilket är aaasgött. Idag har jag tagit en förmiddagspromenad, lagat mat, lirat fotboll, kollat på en film och nördat framför datorn. HAHA.. ja det var det.
Kramar allihopa, höres och synes!

LA SÄNG

Tjillivippen! Sitter i sängen, jättetrött efter en varm och härlig dag. Kommer somna om några sekunder även om det smartaste hade varit att plugga nån timme till. Det får gå som det går!

Helgen har varit go - göteborgshopping med brudarna, valborgsgrillning med gänget, solning, jobb på kusten och en hel del skratt har denna fina helg bestått av. Hoppas ni har haft det lika bra som mig, nu ska jag slockna och bara skita i resten!

Kraaam ❤


RSS 2.0