BLOGGAR

hejhallå!
snart är jag på banan igen! har haft fyra underbara dagar med fina alva och moa och de har varit fyllda av aktiviteter och skratt. kan bara sammanfattas som perfekt. nu är jag trött och ska ta och plugga lite, hörs imorn!
en sak bara, två månader kvar tills skolan slutar, sista terminen av nian. jag ska självfallet njuta av livet till hundra procent och ha det så bra som det någonsin går men jag ska ändå inte bara låta resten vila. nej, nu ska jag ta tag i mitt liv vilket innebär plugg - hälsa - träning - ansvar. jag ska verkligen försöka hålla mig nyttig och se till att må så bra som möjligt, hoppas att jag klarar det.

Kram Nora

hejhejhej!

Hola amigos!
Skulle dratt till goingen ida ikväll men blev inte som tänkt och jag fick stanna hemma. Kanske behövs då jag fortfarande känner av tröttheten från febern igår. Ikväll tänker jag gosa med min familj och säkert kolla på en - eller flera filmer, japp så får det bli. Imorn kommer moa och alva hit, åååh vad det ska bli roligt, kommer kanske update senare i veckan, vi får se - kramisbanan! ♥
ååååååh... saknar tiden ...

snabbis update från mammas jobb

Hej skrev ett inlägg för en minut sedan som jag råkade att klicka bort, det var synd tyckte ni, men det tycker inte jag, då jag behöver skrivträning, haha. Jag ska försöka lära mig att skriva efter fingermetoden nu, eftersom jag ännu inte lärt mig denna skrivmetod.

Sitter på mammas jobb och gör typ ingenting. Kände mig inte helfrisk vilket resulterade i att jag stannade här och vilade upp mig till imorgon. Hoppas ni har en underbar dag, lär uppdatera mer idag eftersom jag är illa tvungen att sitta på mammas jobb i några timmar och göra ingenting, inte det roligaste kanske. Höres mina vänner!



/N

Hejsan

hallihallåhallej!

sitter på mammas jobb och tar det lugnt efter en dag på prao. gick sådär men kan ju inte bli annat än sämre iallafall! haha. väntar på att mamma ska slita sig från jobbet så hon kan klippa sig osv.

senare ska vi gymma! det var nog allt, kram!

HEHE

Tjabba!
Lyssnar på goaste låten 114, chillar mätt och glad och med en efterättsnutellasked i högsta hugg. Mår ypperligt kan man ju minst sagt säga. Livet rullar på som man brukar säga. Har hänt några förändringar i mitt liv på kort tid men jag har smält alltihop och nu är det bara att se framåt och vara positiv. Har dock kommit in i ett läge där jag är väldigt tråkig, orkar inte försöka riktigt, varken skola, kläder eller att jämt vara positiv och glad. Älskar mina vänner som oavsett hur jag är bryr sig och tycker om mig, det är så det ska vara!
Idag har jag pluggat en hel del, pratat med syster och pappa och käkat. haha. helgen var go där jag i fredags var i fritidsgårn och umgicks med goingar och i lördags drog på fest. tack för helgen tjejer och killar! känner att huvudet mitt iallafall är väldans trött och hade inte tackat nej till att få sova lite. okej, nu tar jag tag i det sista plugget, kollar BB och sedan slänger mig i säng, kram alla fina - hoppas ni mår bra och har det underbart!
i helgen och nästan hela nästa vecka bor denna goa tjej och hennes lillasyster hemma hos oss. det kan ju inte bli annat än bra mina vänner! lääääängtar ♥

TJA

hejsan!
är för tillfället helt galet trött i både huvud och kropp. mycket har hänt på kort tid och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera alltihopa. imorgon har jag matteprov och jag måste verkligen börja plugga inför det. ahja, vi höres och synes mina vänner - skriver mest på bloggen då och då nu, mot sommaren kommer jag igång igen.
Kramar Nora

fortfarande paus

hej!
har fortfarande paus men tänkte att jag kunde berätta lite om vad jag har haft för mig dessa dagar.
i fredags så åkte jag skridskor men skolan vilket inte kan ses som annat än mysigt - dessutom var vädret på topp. drog sedan till bästa idisen och vi satt hemma hos sickan och gjorde allt från himmel till jord. vid kvart i tolv drog vi hem till ida och så sov jag över där.
i lördags så vaknade jag och ida runt sju och tillsammans med idas kusin sebastian drog vi upp till göteborg för stadshäng och shopping. fick med mig två par jättesnygga shorts. på kvällen drog vi till sickans place igen och jag drog hem runt tolv någonting.
i söndags lät jag mig själv ha en slappardag så jag spelade sims och bara tog det lugnt.
i måndags var jag i skolan och drog hem som vanligt, chillade mest, tog en dusch osv.
igår åkte vi till göteborg med niorna, så sjukt roligt. ett minne jag nog aldrig kommer glömma. musikal på operan - stadsvandring - naturhistoriska - trerätters och shopping. kan bara klassas som perfekt.
idag - nu sitter jag här och bloggar lite bara för att ni ska ha nån aning om vad jag gör under dagarna. ska ta och städa hamsterburen och mitt rum - ta moppen upp till sjuntorp och sälja kakor och sedan gymma.
Ha en bra vecka så hörs vi när jag är redo igen!

TRÖTT PÅ BLOGGEN

hej! sjukt trött på bloggen nu, orkar inte hålla uppe den då jag varken har klädinspiration eller annan inspiration kvar. har därför beslutat att lägga bloggen lite åt sidan just nu tills lusten kommer tillbaka igen, hörs!
BLOGGPAAAUS

RSS 2.0