TRÄNING dag 2

Hur behåller man motivationen? Det kan kännas svårt då man är sjukt taggad en vecka och megatrött en annan. Jag ska ge er några bra tips för att fortsätta hålla igång året ut!
1. Börja i någon sport eller dylikt. - När man är i en grupp med människor och hittar ett intresse i träningen man gör så blir det genast mycket enklare att hitta motivation. Man går då inte bara till träningen för att bränna kalorier eller för att öka kondisen utan också för att träffa alla goa vänner eller stötta laget. Ofta när man tränar ihop vill man få ihop så många personer som möjligt och då pressar både tränare och kompisar varandra för att få så många att komma dit som möjligt!
2. Hitta det du tycker är roligt! -Om man ska försöka komma igång med träningen är det en dålig idé att börja jogga intensivt i tre dagar om man egentligen hatar att jogga. Jag kan lova att man inte håller på med träningen länge i detta fall. Börja i dans istället för att gymma om du har svårt att hitta motivation, gå med i ett fotbollslag eller kör på joga, det är bara du som bestämmer!
3. Köp lite roliga träningskläder. - Jag kan lova att det blir roligare att träna när man köper snygga kläder att vara ute och träna i. Tagga igång på köpcentret och köp ihop lite t-shirtar, linnen och träningsbyxor.
4. Fundera över varför du vill träna. -Är det för att du vill gå ner i vikt, få bättre kondition, snyggare mage, bli bättre på en sport eller något helt annat? Beroende på vad dina mål är så kämpar man också för olika saker. Ha dina mål i baktanke hela vägen och försök att skaffa dig delmål då du kan fira lite över att du klarat ett av dina mål.
5. Kolla på peppande bilder, läs peppande texter, kolla på peppande sidor osv osv. Man blir alltid mer taggad om får inspiration av andra.
Kör hårt i vår!
Kram Nora

Kommentarer
Postat av: Ida

grym pepp text nora !

2012-01-18 @ 21:23:52
URL: http://ensomheterida.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0