SKOLAN -NOLEKTION

Hej alla underbaringar!

Sitter på nolektion och har min fina vän Ida brevid mig. Försöker få in all kromosom och cell tjafs vilket inte är riktigt min grej, heheh. Viktigaste är ju att man försöker, right? Efter skolan drar jag med Ida hem då det var länge sedan vi umgicks utan att plugga, såå skönt! Uppdaterar säkerligen hemma hos henne, men ni får ha en bra skoldag, jobbdag, slappdag eller hur er dag nu kommer se ut.

Ph:just nu


OUTFIT MÅNDAG


JUST NU

Ja. Denna dag + kväll kommer bestå av berg av läxor. Ska verkligen försöka beta av så mycket som möjligt då jag har skjutit upp en hel del. Lite mat till detta så kommer det säkert bli jättebra. Outfit kommer snart!
Kram

AT SCHOOL

ph: morses, sneak peak

Sitter på svenskalektion och väntar på att mina vänner ska ha läst klart ett häfte. Är fruktansvärt uttråkad men försöker ändå koncentrera mig så bra jag kan. Uppdaterar senare!


EFTER GYMMET

Japp. Nu har jag äntligen gymmat klart och kroppen var helt med idag! Kändes verkligen som att jag fick ut något av min träning vilket alltid känns så sjukt skönt. Är jättetaggad på att bara slappa ikväll, men det blir inget med det. Nu ska jag ta tag i den där skitspanskan som legat och rötnat ett bra tag. Hoppas ni får en roligare kväll!
Kram

HEMMADAG

Hej alla fina!
Idag har jag hunnit ta lite outfitbilder till veckan, grejat lite med inlägg och tatt det heeellugnt utöver det. Snart ska jag käka kycklingsallad (så sjukt gött) och efter det ska jag gymma med mor min. Sitter fortfarande i mitt nattlinne vilket bevisar att det är söndag - mysigt.

TILLFÄLLIG HEADER, IGEN

Hej!
Sitter och knåpar med min design. Blir bättre och bättre men det är forfarande en hel del saker som inte går riktigt som jag vill. Ni ska vara glada över att jag kämpar iallafall! Headern är tillfällig då jag inte får använda vissa bilder som jag vill ha förrän om några veckor. Håll ut! Ska fortsätta knåpa med designen nu samtidigt som bästa pappa kliar mig på benet. Så himla mysigt. Ha en jättego kväll , detta blir sista inlägget idag!
Många kramar!

Min helg

Hejhej och åter hej!
Har haft fullt upp idag, så det blev dåligt med bloggning idag också. Men nu har jag lite tid över!
Fredag: Var i skolan, drog hem och fick med mig min vän Ida hem. Vi åt köttfärsås och jag färgade hennes hår. På kvällen drog jag till Sjuntorp (därifrån jag uppdaterade igår) och där kollade vi första twilightfilmen, spelade othello, pratade i massor och hade det riktigt jädra underbart.
skillnaden syns typ inte - men lite skillnad blev det allt!



smått ägd - hahahahahhaha

Idag: Vaknade runt halv tolv och gick ner och käkade lite. Drog mig tillslut upp ur soffan och sprang ut på en joggingtur + styrka efteråt. Jag hann även med att städa buren och duscha. Efter detta drog jag, maja och pappa upp till stan och för att köpa en present till en söt person (hihi) och där hann vi även käka lite, jag åt en ceasarsallad. Nu ska jag mysa heeeeela kvällen med film, semla och datorn.
svettig och go

Ha det jättebra!
Kram Nora

RIGHT NOW

Tjabba!

Sitter för tillfället hos Sickan och umgås med mina goa töntar! Idag har jag tillbringat dagen med idis fon pidis S, mysigt kan jag bara säga. Nu ska jag vara social med mina såkallade "vänner" sååååååå ha en bra kväll allihopa så lovar jag att blogga bättre imorgon!

Kram Nora

MINA GOSIGA TOFFLOR

hade aldrig klarat mig utan mina tofflor, luffar runt med dom dag ut och dag in

Kram Nora

OUTFIT

har blivit fruktansvärt tråkiga outfits det senaste - ska bättras på rejält.

Kram Nora

HELLO

Hej!
Kom hem för ungefär en timma sedan och sen dess har jag hunnit plinka lite gitarr, käkat köttfärssås och plockat och dammat i tre rum. Nu ska jag fortsätta med städningen då jag har dammsugningen kvar. Har inte mycket mer att skriva än att jag ska träna senare ikväll och att outfitbild kommer senare. Nu drar jag! -TJING
love nora

AT SCHOOL

Hej!

Väntar på att lektionen skas börja med Idis fon Pidis S ♥ Jättekul. haha. Måste dra nu, ha det gott igelkott!

KRAM


HEJ

Hej
Nu sitter man här, igen.. har typ inte gjort något idag, men det ska ändras på. ska rensa bland skolsakerna då jag inte har någon ordning alls och så tänkte jag plocka upp lite i mitt rum. Japp, så får det bli helt enkelt. Ska även kolla lite episoder av GLEE och bara chilla med livet, sådär ni vet (haha)
ha en go kväll - detta blir sista inlägget idag!

YES MY OUTFIT

Tyvärr hann jag bara klicka en bild, en dålig dessutom. Men som jag sagt innan - bättre än ingenting!
Kram Nora

MY DAY

Hejsan mina vänner!
Gör inte mycket för tillfället. Skulle egentligen gymmat med mamma idag men tyvärr glömde båda träningsväskan så det var ju inte så lyckat. Istället drog jag mig hemmåt efter en dryg väntan på bussen. (HATAR ATT VÄNTA)
Jag har även fixat en snabb oufitbild då jag fick lite tid över till detta. Kommer i nästa inlägg, så kolla in! Ha en fin dag goingar!
Kramisar!

PARTYMOOD

PARTY
PARTA. -släppa loss, slänga de höga klackarna i taket och bara dansa, dansa, dansa. sommar - höst - vinter - vår, dags att köpa partajkläder!

NYTT I GARDEROBEN

Kram Nora

MY DAY

Hejhallooooo
Min dag har rätt och slätt varit allmänt tråkig. Varit i skolan - kämpat mig igenom rättare sagt, kommit hem, lagt mig i soffan - sooooooovit. och ja, nu är det nog dags att ta tag i livet lite. har jämt så sjukt fullt under dagarna så vettefan hur jag ska hinna med allting. Tror ni får bilder på nyinköpt efter träningen.
Ha det gött, så uppdaterar jag senare!

TODAYS OUTFIT

Kram Nora

SUMMER

summer

I sommar ska jag traska runt i höga trashade jeansshorts, en galet slapp t-shirt eller linne, en fransväska hängande nere vid knäna, ett par sjukt bekväma skor och en tjocketröja att dra över när det blir kallt.
Dessutom vill jag hålla kvar stilen hela sommaren, färga mitt hår i en galen färg, experimentera med smink och färger och självklart glida runt i solen och ta massvis av kort med mina vänner.
/N

OUTFIT



jeans - JC . crocker
skor - DR martens
linne - Gina Tricot
väst - indiska
halsband - vet inte

Kram Nora

MIN DAG + ROLIG OUTFIT

hallojsan mina vänner! - har haft en urgoo dag med fik, shopping och skratt med goa eleanore, fan vad jag har saknat oss tjejen! efter detta gick jag och försökte skaffa mig ett jobb men vi får se hur det blir med den saken.. hoppas på det bästa! jag och mamma drog sedan och käkade indiskt och sedan hem, jättebra dag även om jag är aningen trött nu när jag stirrar in i handbollens värld. imorn får ni foton på mina två nya plagg så kika in då vettja! ikväll ska jag bara ta det lugnt, men outfit kommer ikväll för antar att det är det ni gillar mest? iallafall, nu ska jag ta det lugnt och njuta av handbollen, hörs tjejer och killar!



en bild på en liten rolig oufit, lär dock inte använda den i skolan för tillfället då jag känner att jag inte orkar med galenskap, heh - vad tycker ni??

Kram Nora

SKOLAN

- sitter på svenskalektion brevid gosisen ida, vi chillar brett och lyssnar med halvöra på vår lärare. senare får ni outfitbild men just nu langar jag endast en bild på vad jag gör när inte ida kollar på datorskärmen, hahaha


JAPP

hejsansvejsan!
- har inte gjort mycket idag, fixat lite (endast lite) med bloggen, städat mitt rum, chillat, käkat maaat, tatt kort osvosv. jag och mammi gymmade inte idag eftersom mamma kände sig lite seg.
har varit oerhört tråkig bloggning idag, verkar vara lite så på helgerna, men det får ni ta mina vänner. i veckan är det inte mycket roligt inplanerat men vi kan ju hoppas att något dyker upp.
favorit i repris, haha

kramelikram !

RENOVERING PÅ BLOGGEN

Renoverar lite på bloggen. Ni får en tillfällig header ett tag då jag inte är speciellt sugen på att fixa med detta just nu egentligen. Har gjort allting vitt då jag inte är säker på hur jag ska ha det, nästa helg blir det nog förbättring. Hoppas ni står ut!
Kramisar Nora

tjoho hej

tjabbatjenahallå! har precis varit ute på en fotostund med syster min, hon skulle ta lite bilder till ett skolarbete och jag ville ha outfitbilder. skolarbetsbilderna kommer laddas upp senare, då det vore tråkigt om någon skulle se bilderna innan arbetet är klart. idag ska jag iallafall gymma med mamma och så får vi hoppas att jag hittar på något annat roligt under dagen. hoppas ni tycker bloggen har blivit lite roligare på sistone iallafall. nu ska jag fixa lite med designen och sådär. ha en helbra dag, kraaam !

HOS MOA

Tja!

Förutt kom jag in till stan ändå (pga bästa pappa) och jag och ida gick på bion som bestämt. Så sjukt fin film - lejonkungen 3D.

nu sitter jag hemma hos moa framför teven och chillar, vi har hunnit göra en grym snögubbe, käkat kinamat och pratat en hel del, älskar dig moa !

Vår snögubbe där nere baaaa


min dag igår och idag

hejhallå.
har precis kommit hem från nora där jag tillbringade natten med mina goa tjejor. idag skulle jag kollat på bio med min vän ida men ja det verkar bli ganska inställt då jag inte har någon möjlighet att komma dit. så j*vla trött på allt bara. aaaahhhh...
jaja, ska oavsett till min goa vän moa senare, bara så att hon inte har glömt det eller något, det lär bli jättebra måste jag säga! bloggen lär ligga rätt nere idag då jag inte har lust eller tid till att blogga men imorn kommer den igång igen. ha en go dag och kväll. imorn ska jag se till att fixa lite med bloggen då mina vänner tjatar sönder. haha.
hahahahaha, ohja fin

Kram Nora

2012 wishes

/N

OUTFIT

japp, såhär strutta jag runt idag, vad tycker ni?
/n

hallaaaaaaaaah - haha ida ♥

Hej alla fina!
Gör inte så mycket för tillfället, kom rätt nyss hem och sedan dess har jag hunnit käka lite och plonkat lite på gitarren (åååååååh vad länge sedan ♥). Har en del att göra idag så bör inte sitta här för länge. Skall städa, träna och fixa med läxor. Jätteroligt. Nej, nu tar jag mig en stund och läser goaste boken - blir så jävla fast så det finns inte!
förresten! imorn så sover jag med dessa tjejer hemma hos tjejen i mitten, kommer bli så jävla bra

Kram Nora

UR MIN GARDEROB

suddiga bilder, men bättre än ingenting.

/N

nobody is perfect until u fall in love with them

Tjabba!

Sitter på mammas jobb och gör mest ingenting. Ska egentligen fixa lite med matten då jag har matteprov imorn, men det får vänta ett tag, måste ju ta hand om mina kära läsare ♥ Runt sex så drar jag och mammsen och gymmar, skönt att få pumpa ur musklerna lite. Vilket fall som helst så har jag inte så mycket mer att skriva om för tillfället såååå det får avsluta mitt inlägg.



pk nora

TRÄNING dag 2

Hur behåller man motivationen? Det kan kännas svårt då man är sjukt taggad en vecka och megatrött en annan. Jag ska ge er några bra tips för att fortsätta hålla igång året ut!
1. Börja i någon sport eller dylikt. - När man är i en grupp med människor och hittar ett intresse i träningen man gör så blir det genast mycket enklare att hitta motivation. Man går då inte bara till träningen för att bränna kalorier eller för att öka kondisen utan också för att träffa alla goa vänner eller stötta laget. Ofta när man tränar ihop vill man få ihop så många personer som möjligt och då pressar både tränare och kompisar varandra för att få så många att komma dit som möjligt!
2. Hitta det du tycker är roligt! -Om man ska försöka komma igång med träningen är det en dålig idé att börja jogga intensivt i tre dagar om man egentligen hatar att jogga. Jag kan lova att man inte håller på med träningen länge i detta fall. Börja i dans istället för att gymma om du har svårt att hitta motivation, gå med i ett fotbollslag eller kör på joga, det är bara du som bestämmer!
3. Köp lite roliga träningskläder. - Jag kan lova att det blir roligare att träna när man köper snygga kläder att vara ute och träna i. Tagga igång på köpcentret och köp ihop lite t-shirtar, linnen och träningsbyxor.
4. Fundera över varför du vill träna. -Är det för att du vill gå ner i vikt, få bättre kondition, snyggare mage, bli bättre på en sport eller något helt annat? Beroende på vad dina mål är så kämpar man också för olika saker. Ha dina mål i baktanke hela vägen och försök att skaffa dig delmål då du kan fira lite över att du klarat ett av dina mål.
5. Kolla på peppande bilder, läs peppande texter, kolla på peppande sidor osv osv. Man blir alltid mer taggad om får inspiration av andra.
Kör hårt i vår!
Kram Nora

JEANSSHORTS


/N

haha snygg bild

Hejsvejs!
Har tränat klart nu, vilket är sjukt gött. Ville laga lite mat, något gott det vill säga, men ingen ville att jag skulle det (lär aldrig laga nån mat i detta huset mer iallafall). Istället tar jag och duschar och fixar lite inför imorn. Imorn drar jag mig mot gymmet, häääärligt att få pumpa ur musklerna lite. Det var allt från mig för tillfället.
me in action - när jag fixar min macka, haha (igår)

Kram Nora

MIN OUTFIT

Kram Nora

i find my self interesting, heh

Hej!
Jätteskönt att bara ta det lugnt tänkte jag när jag åkte hem men så kom jag på att jag har en hel del att göra. Jag måste ta tag i en del läxor (matteprov imorn, tror jag?!) fixa med en liten hemlighet som kommer ta ett bra tag och ska få klart det tills imorn. Träningen börjar halv åtta så jag få köra hårt nu helt enkelt. Det ordnar sig säkerligen!
alltid lika galen, haha

Kram Nora

AVUNDSJUKA

Ja, avundsjuka. Alla måste ju ha känt av den känslan någon gång iallafall. Jag känner den ofta och det är oftast svårt att göra någonting åt. Avundsjukan finns där, den gror och man kan inte bara skuffa bort den och låtsas som om den inte finns. Man kan känna avundsjuka när någon har eller får något som man själv inte kan få, en cykel, en resa, en pojkvän, mycket läsare på bloggen, eller kanske världens snyggaste utseende. Ja, avundsjuka startar när man känner att en annan person har det bättre eller rent ut sagt kanske är bättre än en själv. Den man är avundsjuk på behöver man egentligen inte ens känna, man behöver inte ha pratat med personen i fråga utan man kan ändå känna avundsjukan bränna inom en. Dessutom så är man helt olika när det gäller den känslan, vissa känner det oftare än andra och tvärtom. Avundsjuka kan göra att man gör så jävla mycket skitsaker mot andra personer, bara för att lindra avundsjukan ett snepp. Japp, det är verkligen inte enkelt och man måste börja fundera lite över vad som är värt att störa sig på hela tiden, ibland måste man bara blunda och gå vidare. Man kan inte snöa in på varenda liten sak, då någon fått något bättre än en själv, det fungerar inte så. Ett tips till alla avundsjuka tjejer och killar där ute (och även mig själv) kika på vad du har som är fint, fundera över dom roliga stunder du har varit med om, tänk på din fina familj eller kanske du är grymt bra på att måla. Alla har något och det lilla något ska ligga i bakhuvudet hela tiden, så att man kan försöka skuffa iväg den där jobbiga avundsjukan som hoppar fram då och då. Jag hoppas innerligt att människan snart kan lära sig att avundsjuka är skit, man mår så sjukt mycket sämre av det, inte bara personen i fråga utan och personen som alla är avundsjuk på, alla blir påverkade. Japp, det var avundsjuka.
/N

Sometimes, the only thing is to chill out

Hejhallu!
Sitter nu ensam i mitt tråkiga rum och har precis tatt en go macka, känner mig lite halvseg då jag inte sov så bra i natt pågrund av hosta. Därför blir detta antagligen det sista inlägget idag.
Uppdaterar mer imorn men nu ska jag ta och chilla med en bok och kanske en frukt och smaska på.
tog en bild innan jag drog till gymmet igår

Kram Nora

OUTFIT IDAG

ungefär såhär såg jag ut idag! Vad tycker ni?
Kram Nora

HAHA gos ♥

Hej!
-Sitter nu framför datorn och brevid min goa vän Ida. Egentligen borde vi plugga, men nu tar vi en paus för att komma igen lite senare, om ca två minuter, hahaha. Ja, har inte så mycket mer att säga än att jag tillbringat dagen i skolan och efter det käkade jag och Idisen tacos, mums säger jag bara!
så jädra mysigt med tända ljus och allt. tacos in my heart ♥
Ha det redigt bra, nu ska vi ta och plugga så får ni outfitbild senare!
puss /n

TRÄNING dag 1

Mitt träningsschema
/N

GYMMET

Hemma efter en gött gympass. Kände att kroppen inte hängde med riktigt, så får ta i lite hårdare nästa gång. Nu blir det att käka hemmagjorda hamburgare och sedan duschen.
image description
image description
lite bilder från middagen igår. (haha det gröna i skålen ser ut som målarfärg, jag vet)

/Nora

TRÄNING

Hej mina goa vänner. Följer två fina bloggar som råkar drivas av mina två goa vänner Johanna och Ida. Jag har då sett att dom börjat med kategorien träning. För mig kändes det ganska rätt att ha en sådan kategori, då jag tränar ganska mycket.
Så, nu tänker jag börja blogga i en ny kategori, träning. jag kommer göra det som står nedanför och dessutom kommer jag uppdatera om när jag tränar och hur det gick.

jag ska ha 10 dagar - träning. Där kommer jag varje gång skriva om olika saker inom området -träning (SÅKLART).
DAG 1 Mitt schema, varje vecka.
DAG 2 Hur behåller man motivationen?
DAG 3 Mitt mål med träningen.
DAG 4 Träning från att jag var liten - till nu.
DAG 5 Tips på övningar.
DAG 6 Bilder som motiverar mig och min träning.
DAG 7 Hur man förenar kost och motion.
DAG 8 Hur får man tid?
DAG 9 Vad ger träning?
DAG 10 Förebilder inom träning och idrott
Kram Nora

2day

HALLOJ!
Än så länge idag så har jag bara tatt det redigt lugnt, senare idag ska jag fixa lite med mitt personliga brev och sedan ska jag gymma med mammsen ♥ Lovade ju som sagt att jag skulle fixa med lite inlägg i bloggen och så till veckan och det ska jag också ta tag i idag.

HAHAA, du ska veta hur många bilder jag har på oss två, mupp

kram Nora

honungsvatten och en god bok

Detta avslutar min kväll -


min kväll !

Hej-hallå.
Har kommit hem från en kväll i Trollhättan, då vi skippade att dra till Göteborg och tog det lugnt i Trollhättan istället. Efter träningen - runt kvart över fem, så drog vi till india palace och käkade trerätters. vi satt där i kanske tre timmar ungefär och sedan drog vi ut i stan och gick runt lite. Vi drog sedan till folkets hus och kikade på bion - Girl with the dragon tattoo. Jättebra, ett stort tips måste jag säga! Haha, japp nu har ni fått läsa allt mitt babbel och jag ska nu sluta tjata om sådär halvtråkiga grejer utan istället dra mig mot sängen att läsa. Börjar bli redigt trött då jag knappt sovit något alls i veckan. Ha en helgo kväll, det tänker jag iallafall ha. Syns imorn!
gammal go bild, hahahahaha (IDA ♥)

KRAMISAR NORA

just nu :

Tjaa!
Nu ska jag dansa ut julen med min familj, hänga upp en tvätt och maja ska göra lite pannkakor. Klockan fyra är det fotbollsträning i Trollhättan. Sedan drar vi i familjen oss till GBG och myser. Lär bli uurbra. Ska fixa med bloggen imorn, hoppas ni håller ut.
¨
Ha det!
Kram Nora

goooo kväll som få

Hej!

Har precis kommit hem från Amelie där jag spenderade natten med Eleanore, Ida och självklart Amelie. Grym kväll och natt, lär inte glömma i första taget tjejor! Vi spelade, skrattade, sjöng, raggade och var allmänt busiga. Tack för kvällen tjejor!
Nedanför här får ni några bilder och galna filmer.

 

 


jag tycker om er!
kram Nora

egopics hah

Tja alla monsterdiggare! haha.
Sitter vid datorn och tar det lugnt. Har haft en hård dag, nej skämtosido den har varit rätt chill. Drar mig om ett tag mot Amelie goingen och spenderar natten där med tjejorna mina.
haha två småfina bilder på mig sådär nu på eftermiddagen

jaja, nu tänker jag packa och fixa i ordning lite sådär, har en hel del roligt framför mig i helgen så kika gärna in!
i helgen ska jag även fixa lite med bloggen, komma på ideer och sådant som gör att bloggningen blir bättre, så håll ut mina vänner!

/N

gammal bild, haha

Hej hallå!
Försökte ladda upp ett inlägg förut, men hela datorn stängdes ner och jag kunde inte starta den igen. Nu kan jag iallafall använda den igen men jag är rätt sur då jag hade skrivit ganska så mycket. Idag har jag än så länge varit i skolan, käkat indiskt (från igår förstås), städat hamsterburen och städat förövrigt i huset.
HAHAHAH, hittade massvis av sånna här bilder. så goa och så jävla gamla!
Har inte tagit någon outfit bild idag då jag somnade i fyrtio minuter och inte hann innan det blev mörkt. Ni får säkert det imorn istället. Ser framemot helgen enormt då den verkar bli väldans lyckad. mer om det till helgen.
/Nora

min dag!

tjabba!
sitter nu i storarummet och tar det lugnt. idag har jag hunnit umgås med min goa vän ida, gymmat och käkat indisk mat. nu tänker jag plugga en halvtimme med oljan i håret och senare tar jag och duschar. i helgen tänker jag fixa lite roliga inlägg och sådär så ha tålamod mina vänner!
ha en bra kväll, för det tänker jag ha!
Kram Nora

Outfit idag

Hej!

Försökte ännu en gång ladda in ett inlägg i skolan, men blogg.se appen fuckar så hårt så jag stryper den snarast! Jaja, här får ni se vad jag strosa omkring med i skolan iallafall, hörs!

 


miss the summer

Hej. Har precis käkat mat, urgött och helt behövligt efter träning.
Har även fått plats med en dusch i schemat och nu ska jag mest bara ta det lugnt. Imorn är det skola, och jag bör sova eftersom jag inte sov ett endaste dugg i natt, duktig flicka.
ååååååh saknar sommarn nått så fruktansvärt...

Drar nog till Ida imorn och sedan åker jag till stan för lite gymtime, sånt är alltid bra! Får hoppas att jag och Idisen min får lite so/svenska gjort, hade ju varit bra. Nu drar jag, pusshej ! /n

Hallah

Hej !
Outfit idag, bara att rulla neråt



 


skjorta : HM
jeans : JC (crocker)
tubhalsduk : gina tricot

Sjukt suddiga bilder, tagna med iphonen. Men, bättre än inget iallafall ju!

Ha en go eftermiddag nu, själv ska ja ta tag i plugget nu. Yay /N

update about today

Hallooojj! Nu sitter jag hos min älskade vän Ida, för tillfället har hon fullt upp att klippa klor på hennes marsvin och jag fick lite tid för bloggning. Borde väl egentligen updatera outfiten idag, men får helt enkelt be Ida att ta kort på mig så snart som möjligt. Dessutom så försökte jag ladda upp ett inlägg i skolan med iphonen, men det gick ju sådär med det kan jag säga. Idag var första dagen i skolan, jobbigt att vara tillbaka med alla prov och arbeten men ändå rätt gött att komnma tillbaka till verkligheten. Haha! Fixar oufit snart, pusspuss! /N

"sängen here i come"

Sitter för tillfället i min säng och slappar, allt för gött ibland måste jag säga! - imorn är det skola, verkligen helt otaggad men det är bara att bita ihop och köra så gott man kan. Tänkte förbereda lite inför skolan och så och sedan väntar kudden, då jag måste lägga mig i tid ikväll (vilket dom flesta borde, haha).

imorn vet jag inte vad som händer, stor chans att det blir plugg hemma hos ida men vi får se!

varma kramar till er / nora!


nya kläder (a)

hej!
har en glad nyhet! - jag fotade lite idag ändå, eller ja maja då. haha.
min nya kjol och mitt nya hårband down there
bilderna är lite suddiga men bättre än inget (tänk vad jag fick stå ut med liksom, haha)

OKEJ, vad tycker ni? hiss eller diss till kjolen? SJÄLV SÅ ÄLSKAR JAG DEN ♥
kram nora!

seg dag

tjabba!
är hur seg som helst idag, känner verkligen bara för att ta det lugnt och njuta av sista dagen på lovet. jag har städat mitt rum idag och mer än det lär det knappast bli, haha! Jaja, nu tänker jag starta lite sims och spela lite, alltid gött såhär i slutet av ledigheten. Jag hade faktiskt tänkt att fota mina nya tillskott i garderoben men för tillfället så snöar det ute och känns väldans tråkigt att fota inomhus så ni får det imorn eller senare i veckan!
Ni får ha det så bra, kram från mig alla goingar!

bloggsuget ökar i takt med kommentarerna

Hej alla goa människor!
Tack för kommentarerna och bloggsuget ökar såklart också i samma takt som kommentarerna. Kanske jag ska ge det här med bloggandet en till chans? Mitt problem med detta är att jag klarar det i ungefär en vecka kanske, speciellt nu när skolan börjar och sedan lägger jag bara ner det. Jag har inte tiden så det räcker liksom. Jag har sagt det många gånger förut, men jag säger det igen. Kanske jag ska ge det en till ärlig chans? Vad tycker ni?
- I alla fall. Var i stan idag som sagt och fick med mig en skjorta, en jättesöt kjol och ett hårband, jättenöjd! Nu ska jag ner och kolla skidåkning!
Kram Nora

Tjao

tja!
inspirationen flödar, just sayin' ! kikar runt på nätet och är sugen på att köpa en hel del saker kan jag säga. drar mig mot stan med far och syster imorn och kollar runt lite, hoppas få hem ett hårband, bonneskjorta, jeansskjorta och en liten hemlig grej, eller hur ida? haha! vi får se hur det blir med det, men men.
skulle städat idag men det blev inte av, synd där, då jag måste göra det imorn istället. har inte mycket mer att säga, ha en go kväll och massa varma kramar till er!
puss & kram Noris

Ensamhet

funderare

ensamhet - ja den känslan har kommit upp för mig väldigt ofta den senaste tiden, lite för ofta. ensamhet är den hemskaste känsla i hela världen, man känner sig ensam inför svårigheter, ilska, sorg, glädje och ja kanske hela världen. när den känslan brinner i mig, när jag känner den känslan enda ut i tårna, då kommer ångesten och ångest det kan kännas hårdare än vad den behöver kännas. Den delen av livet jag lever i nu framkallar en hel del ensamhet. jag blir sårad, ifrågasatt, skitsnackad om och ogillad, jag blir tvungen att bära på tunga hemligheter, sådana som jag nästan kvävs av. och nepp, jag är absolut inte en person som inte pratar med människor om saker, berättar vad jag tycker är jobbigt och så vidare, men för tillfället, (eller ja, har varit så i ca två månader kanske) så har jag känt mig ensam i mina uppgifter, i det jag ska göra. det känns som om ingen fucking jävel vet hur jag mår, eller hur jag har det egentligen, alla bara dömer mig på utsidan, på den sidan som syns. den sidan ska inte vara viktig, den sidan ska inte betyda så mycket som den faktiskt gör. det är fortfarande upp till mig när jag vill berätta, om jag vill berätta, det är upp till mig om jag vill vara ensam i saker eller inte men ändå gör det så fruktansvärt ont i mig. det känns som om varenda en har den där personen de kan dela allt med, som att precis alla aldrig känner den avundsjukan jag känner hela tiden. det känns som om ingen förstår mig, mina vänner vet inte hur jag egentligen har det, vad jag egentligen vill dela med mig om för slags tankar. jag döljer så jädra mycket, så mycket som inte en endaste vet om. ja, kort sagt, mitt största problem är ensamheten, den som hela sticker i mig. men en sak är säker, jag är inte ensam, det är bara jag, (den stora idioten som jag är) som skapar ensamheten, som ifrågasätter vänner och familj, som är rädd att bli ensam, föralltid. jag är bara ensam om det jag vägrar att dela med mig av, eller som jag aldrig kommer kunna dela med mig av, jag är ensam med mina hemliga uppgifter och motgångar, jag är ensam med gråten i halsen och ensam om den svaga personen som simmar omkring innuti mig, den tänker jag aldrig, ALDRIG visa för någon. det är bara mitt.
Jag skrev av mig totalt, inte för att tusentals skulle sitta och läsa detta, utan för att få ut mina känslor. Ni behöver verkligen inte läsa detta om ni inte vill, men nu är det skrivet oavsett.
Kram Nora ♥

update today

Hellu girls and boys!
Sitter för tillfället i vårt storarum och försöker komma på vad vi ska laga för mat ikväll. Jag och Maja ska nämligen ta oss i röven och fixa trerätters, kommer bli sjukt bra, är jag helt säker på faktiskt. Maja försöker även fixa lite brasa som går sådär om jag får säga min åsikt, haha!
Idag har jag förövrigt inte gjort mycket, tog en joggingtur och sov länge. Inte så långt kvar av lovet, känns som om lovet bara flugit iväg men det är bara att kämpa sig upp med nya krafter och tagga inför de nationella. yay. Nu ska jag göra något annat, och skriver mest detta för att uppdatera mig själv vad som händer under dagarna så ni behöver inte känna er tvugna till att läsa, haha!
Kram Nora

no big deal , men ni får påverka här lite vava

jag känner mig så fruktansvärt ensam. ensam, ensam, ensam.

halloj!
sitter för tillfället vid teveapparaten och kollar ishockey med min älsklingspappa! jag hoppas innerligt på att sverige vinner, annars tror jag att jag gråter en skvätt (menar, vad fan skulle jag uppe denna tiden och göra isåfall?!?!?!)..
Oavsett så har jag mest tatt det lugnt idag, tränat och letat inspiration på nätet. man får ju inte glömma att jag spelat bondespelet med syster min och lagat mat också, viktigt viktigt. japp, så har min dag sett ut. Hade mer en gärna velat sova ut imorn, men tror jag faktiskt måste upp i tid, vänja mig lite med nya tider och sånt, haha verkar ju inte som det har gått så bra för mig dagarna innan men ni får önska mig lycka, haha!
-ibland blir jag bara sådär superdupersugen på att skriva om saker, saker som har hänt under dagen, lite tankar, kanske ge tips eller skriva upp nått roligt som hänt men det blir så svårt då det allt detta känns sjukt meningslöst. menar, vem fan vill läsa allt mitt tjöt? jag själv läser typ bara bloggar med massvis av bilder, snygga kläder och sånt så ska inte begära något utav mina läsare (som på tal om det nog inte längre finns kvar, ehe) men ändå.
Jag tänker fråga er, om det finns någon där ute som ens orkat läsa detta. Tycker ni jag ska textblogga eller sluta blogga helt? Är ni intresserade utav en blogg utan bilder? haha. jag förstår redan vad jag kommer få för svar, förstås, men jag hinner verkligen inte!
kramisar Nora ♥

RSS 2.0