jag och rebeccus

hej sitter nu på upphäradskolan med min vän rebecka, snart kmr bussen och då drar vi mot skolan. såhär ser vi ut :

Byeeeeeeee


hooola

hallloooooooooooooooooo!

hejdååååååååååå!


~ uuupdate ~

hejsan igen!

tack för dom goa kommentarerna på förra inlägget, det betyder verkligen!

sitter just nu på mammas jobb (hon har förövrigt två datorer brevid varandra som liksom ''flyter ihop'' hehe, kul) och bloggar lite för en gång skull. om ungefär tjugo drar jag och mamma och gymmar vilken kommer bli uurskönt !

har jag förresten berättat att jag fått mina efterlängtade dr martens? om inte så vet ni det nu! sjukt nöjd och känns heeeeeeeeltufft. trivs urbra i dom. har shoppat lite nytt till garderoben också, gött det med. det där med outfitbilder och sånt är jag oerhört kass på, men kanske tar ikväll i spegeln eller nått sånt.

förutt var jag med snuttisen ida i en timma typ, för att sedan dra direkt upp till stan.

senare, efter jag har gymmat så ska mi familia käka go thaimat och så tänkte jag mig att matteläxan ska bli gjord och att moppeteori ska pluggas, kul kväll, hömmm både och.

har inget mer att berätta om för tillfället men ni får ha en underbar em/kväll-.

puss :*

hoooola!

har inte bloggat på ett tag menmen..

funderare:

öveersittare.. får jag spy? nej, men så illa är det inte. ibland tror man att man vet lite mer än andra och det kan vara okej, till viss grad. men när det går överstyr då dör jag lite! hur många tror inte att dom är lite bättre än andra, att dom är lite snyggare än andra, är bättre på att festa än andra, tror sig och tror att alla Ä L S K A R dom, tror att deras värderingar och tankar är mer värda än andras osvosvosv. jag kan bara säga en sak. ingen ligger över någon annan! alla tycker olika, alla väljer olika vägar i livet, ingen är likadan, ingen härmar någon annan, ingeeeee.. måste jag förklara mer? jag kanske inte är bäst snyggaste och allt sånt där, men jag vet vem jag är och jag bryr mig fan inte vad alla andra väljer i livet. om dom nu väljer att gå en väg så fine, who cares? det är inte mig det handlar om, varför då lägga sig i? bara för att man umgås med ''bättre'' folk, kanske anser sig lite mognare än andra, så är man inte det! enligt mig är en mogen person en person som faktiskt kan ha roligt och bjuda på sig själv, en person som inte bryr sig vad mängden tycker och en person som är sig själv raktigenom. jag orkar inte mer alla översittare där ute, tagga ner, chilla, ni är säkert skitbra på alla sätt och vis, men ni är fanimig inte bättre än någon annan!

/n

update

hallojsan!
är jätteglad för nu är mina dr martens påväg hit beställda från asos, tack johannis för tipset! hoppas bara att dom snabbar sig på är sjukt tagg att använda dom! nästa helg drar jag mig mot gbg med mammsen och shoppar upp pengarpresenten också, det kan ju inte bli annat än lyckat!
idag har jag inte gjort så mycket, fixat med cv:t, svurit över att moppetesterna inte fungerar, hängt upp tvätt, kollat på engelska läxan och slängt iväg den efter två sek (haha) och mest bara chillat med onyttigt! det är så en söndag ska vara, så skönt ibland. cv:t suger, men gav liksom upp.
tre skitbra låtar!
If I Die Young- The Band Perry
Ju mer dom spottar- Kapten Röd
Glad You Came- The Wanted
orkar liksom inte hålla uppdateringen längre, men jag är inte död och det svär jag på! har haft en hel del saker att göra och tänka på, fullt upp så att säga. oavsett så får ni ha en riktigt go kväll så hörs vi kanske imorn.
/♥

tankar

vad är det här? varför är jag så rädd? ingenting kommer kunna skada mig, ingenting är farligt. men ändå står jag här, ensam och rädd. jag känner att inom mig finns det bara ett halvt jag. det är något som fattas. något stort. något som du.

Det är något speciellt med dig, något jag inte kan sluta tänka på. Du är så fin, så jävla bra på alla sätt. När jag ser dig vill jag fortsätta kolla, jag vill känna avslut, känna känslan av att sluta kolla, att inte vilja kolla mer. men du finns där, du berör mig, och jag kan inte göra ett skit för att förhindra det. Tänk dina händer i mina, du och jag brevid varandra, föralltid. Att du skulle vara min, att du skulle bry dig om mig, som jag gör om dig. Vi pratar knappt, vi får inte kontakt. Jag är tom, jag önskar det var vi två.

/n

Moppekurs

Tjeeeenare! Är nu på moppekurs vilket kmr bli riktigt roligt, inteeee. hehe, ni får nog outfit senare idag och sådära så detta får bli ett snabbisinlägg! /nora

~ Aronsson ~

haha! bilderna är suddiga, jag och moa skämmer ut oss redigt. men så får det vara.
nu drar jag mig mot plugget! ha det bra!
/♥

två outfits sådär

tjenaremors! haha......
skulle ju ta och blogga lite idag, har haft F U L L T upp, överdriver inte. men här får ni två outfits ni missat!
nya ringar, earcuff och massa annat fint! om ni inte visste det så fyllde jag år i förrgår och fick då riktigt fina presenter. tack familjen ♥
kram nora

hehee

Hej!

Är nu på skolan och tänkte bara berätta varför det var noll bloggning igår. nätet slutade fungera och även telefonen, så det var halvt surt. hoppas bara att det är ordnat snart! jag har ex antal bilder att lägga ut somsagt, på aronsson, outfitbilder och så vidare. men det ska nog allt ordna sig.

idag har jag ganska tight schema under dagen, men sånt gillas. först är det några lektioner här i skolan, sedan drar jag mig mot stan och kungsporten för gå på moppeteori, teorin håller på från halv tre till sex och därefter är det match klockan halv sju (?!?!?!!!) lär ju inte hinna i tid, men en stund kan jag allt vara med. efter det är det (OM JAG HINNER) idol och match, har inte bestämt mig och sedan skitläxorna. hur fasen ska jag hinna? jaja. det får helt enkelt ordna sig under dagen. men som ni kanske förstår blir det iallafall ingen bloggning idag antagligen, mer. ha det oerhörht trevligt så uppdaterar jag imorgon.

ha det riktigt bra.. pusshej!

en bubbla

jag lever i en värld miljontals mil bort. en värld där ingen kan nå mig. ensamheten svider, ensamheten och känslan av att det aldrig kommer hända. det känns som om jag ser allting från himmelen, som om jag inte kan påverka. men när jag ser dig, när jag pratar med dig kan jag inte ens med ord förklara hur jag känner mig, hur ofullständig jag känner mig utan dig. det är en osynlig vägg mellan oss och jag har inte modet att slå sönder den och börja om på nytt. jag har inte ens modet att berätta. jag önskar du kunde se, kunde känna detsamma som jag.

hej! har inte bloggat på riktigt länge nu. har varken haft tid eller orkat. tänkte ladda upp lite aronsson bilder imorn och kanske några pics på mina nya jeans så kolla in då! tror jag drar mig mot tvn snart och kollar idol också. ha en go kväll!
kram nora.

RSS 2.0