lite info osånt

hej dudes! ♥
är på galet bra humör vilket jag hoppas stannar! fick full pott på noprovet (GLAD TJEJ NR 1), helt okej dag i skolan förövrigt och och och, mitt liv är allmänt bra just nu. borde egentligen kolla lite spanska och sånt där, men vet inte om jag riktigt orkar ta tag i det... jobbigt med skitläxorna om jag ska vara helt ärlig. om nån vecka är det ju lov i alla fall vilket kommer bli uurskönt, behöver liksom vila ut lite, för att med nya krafter komma tillbaka och plugga röven av mig. hahaha, ursäkta. - jag ska egentligen försöka bli lite nyttig, men det funkar ju då inte speciellt bra, hehhhe. jag kan aldrig klara mig utan choklad, det är så jäääädrans gudomligt! funderar på att ha godisförbud fram till jul om jag eventuellt skulle kunna klara det. hahaha lite halvt onödig text, men behövde bara skriva av mig lite sådär. hihihihi.......
kanske kan berätta hur min helg har sett ut?
fredags: mammas promovering (nån sån där forskningsak som jag inte vet speciellt mycket om egentligen), riktigt minnesvärd! checka bilder på majabohlin.blogg.se.
lördags: sålde korv på byggmax med dom fina människorna jelena och tilda, haha det var trevligt måste jag säga ;);) senare vid fem nånting drog jag mig mot tilda för en riktigt go kväll med skratt och dans (lät som vi buggade eller nått, men det gjorde vi inte hahaha) tack för en go kväll vänner ♥
en lång text utan speciellt mycket innebörd egentligen N O LIFER. jag orkar egentligen inte blogga sååååååå ni får bara tråktexter ett tag framöver :-)
ha det göttt, byeeeee /n

-hemma från gymmet.

hej !
har nu vart på gymmet och kört ett härligt bodybalancepass, så sjukt gött är det! - välja kläder tills imorn NÄSTA!
ha en riktigt härlig kväll !

kramis Nora

update

hihihi hejsan!
humöret är på topp och idag har jag mest tatt det chill, vilket är skönt det med. galet fint väder oavsett och solen har visats sig hela dagen! har kollat lite film, pluggat moppeteori och ja, inte mkt mer.
menmenmnemen, förövrigt så har jag ju inte bloggat på ett tag. kanske ska bli ändrig på detta, har inte bestämt mig än, har svårt att prioritera bloggningen liksom, det är svååååårt. iallfall drar jag mig strax mot gymmet med mammsen och sedan blir det att plugga lite spanska och sånt där.
ni får ha det gött så hörs vi!
/n

jag kan regera

-jag kan vara stark, jag kan få allt, jag kan sprida färg, jag jag regera. men så sitter jag ändå kvar här tyst, framför teven, lever ett liv som exakt alla andra. jag vill påverka, jag vill visa vem jag är, vad jag står för. jag vill förändra, inte bara visa några vem jag är, utan hela världen. jag vill inte vara en liten tyst mus, en mus som smälter in bland alla andra, men jag vill heller inte bli hatad. jag vill sprida färg, glädje och nytt till jorden. jag vill vara en viktig person, en person folk vill minnas. jag vill inte ge upp, leva ett liv, ett liv som sakta kommer gå frammåt, ett liv utan spänning och erfarenheter. FÖR JAG KAN VARA STARK, JAG KAN FÅ ALLT, JAG KAN SPRIDA FÄRG, JAG KAN REEEGERA. jag är stark, jag kan, jag vill och jag V Å G A R. jag ska ta ett stort steg ut i världen, visa världen vem jag är, skapa och våga. jag ska bli starkaste personen i världen. för JAG KAN VARA STARK, JAG KAN FÅ ALLT, JAG KAN SPRIDA FÄRG och sist men inte minst


JAG KAN REGERA.

/n

~ min dag ~

halloj tjejer och killar! min update har varit fruktansvärt låg och jag är medveten om detta! ska försöka bättra mig..

Iallafall, idag har jag varit i skolan , haft noprov (som förövrigt kändes ganska bra), kört moppe i stan (blev godkänd!!!!!!!!) och gymmat med mor min. sitter nu här nyduschad och fin och ska snart göra matteläxa och fixa lite stuff tills imööra, haha.


plugg..

plugg hela kvällen, tagga!


RSS 2.0