Breaking Dawn

Tjenare alla monsterdiggare

Hej, som man säger på svenska. Har inte fortsatt med plugget utan har istället fastnat framför datorn. Inte sådär jättebra kanske. Tänkte bara uppdatera er om vad som händer imorn! Jag och mina fina vänner Ida och Nora skall på biopremiären Breaking Dawn nattpremiären, så jädra kul! Vi kommer alltså inte hem förrän sent imorn kväll, runt tre kanske. Jag har höga förväntingar och jag hoppas absolut att den kommer nå upp till dessa!
kärlek till er alla, kram nora

Är på G igen!

Hejsan alla fina!
sitter nu här vid datorn och tar det mest bara lugnt. Dagen har mestadels bestått av plugg men har även hunnit käka lite, städat hamsterburen och givit min älskade dator lite uppmärksamhet, ni vet sånt som är viktigt här i livet (haha). Matten går inte in i mitt huvud och jag dör av tristess snart.
Har sagt det tusen gånger och säger det igen, det där med bloggning är inte alls min grej. Gör det inprincip bara när jag har en längre stund över, då bloggsuget kommer igång för en stund (vilket hände nu) men jag ska faktiskt försöka hålla uppe uppdateringen denna gång, måste iallafall ge det en chans. ett plus är ju också att man kan mobilblogga, så i så fall får ni ibland nöja er med mobilbloggning, vilket är helt klart enklast för mig. Ska ta ut syster min på fototur snart tror jag, så jag kan få en lite mer höstig header. Behövs helt klart!
BLOGGIDEER?

Kram Nora

HIHI

heejhallå!
nu är det lov och hur gött är det inte?!
I fredags hade vi disco med klassen, riktigt grymt var det och vi tjänade allt in en hel del! vi var också på buddys med laget och jag visade vart skåpet skulle stå, haha..
Sedan blev det lördag och det var tidig träning med laget, ganska kul faktiskt och på dagen tog jag tag i städning och plugg (BRA DÄR NORA)
Söndagen spenderades på vattenpalatset med goa gubbar! hahahaha.. och efter detta åkte vi till italia och käka, toppengott!
Igår kom Ida hit och vi hittade på allt från himmel till jord, blandannat färgade vi håret, hihihi. Hon sov sedan över här.
Idag åkte Ida hem runt fyra eller nått sånt och efter det försökte jag plugga lite, men gav upp snabbt. Ska på träning om en timma och sedan tänkte jag slagga med mina fina vänner Ida och Eleanore. Älskar er ♥
Tänkte också berätta att vi ska till Emma imorn på kvällen, ett disco för högstadiet, sedan får vi se vad resten av dagen bjuder på. Ha det urhärligt, för det tänker jag ha i alla fall!
Kramisar / Nora

RSS 2.0