dag 1 : en presentation om mig.

jag heter nora karin lovisa bohlin och är 14 år. jag älskar att vara hemma och inte göra ett skit men det allra bästa är nog ändå att vara ute på en fredag med dom bästa vännerna i världen. jag kan vara superlugn eller jättesur samtidigt som jag kan vara hur glad och pigg som helst. mitt temperament går upp och ner varannan minut och jag blir otroligt lätt arg på min familj. med mina vänner anses jag nog vara otroligt glad, men dom som känner mig bäst har sett den andra sidan också. jag har inte svårt för att öppna mig och prata med nya människor , dock har jag svårt för dömande personer. när det handlar om djupa saker så säger jag alltid vad jag tycker. jag är nog inte impopulär, men jag väljer en annan väg än dom flesta. jag orkar inte söka mig uppåt utan istället söker jag efter dom riktiga vännerna, dom jag kan lita på. jag kan störa mig på offantligt många personer, men oftast inte dom som andra stör sig på. jag stör mig oftast på dom överlägsna , dom som tror att dom är nåt, dom med hög status och självförtroende och låg självkänsla. min mamma säger att jag har otroligt hög självkänsla men ganska dåligt själförtroende. jag vet vem jag är, jag vet vad jag vill men jag tror inte att jag kan. ibland kan jag sitta på sängen och gråta pga att jag känner mig oduglig och kass, fastän jag vet att jag duger som jag är. min trygga punkt är helt klart mina närmsta vänner och min familj. jag har alltid älskat djur , men nu måste jag börja fokusera på skolan och måste alltså vända tankarna därifrån ett tag. jag är en glad sprallig tjej som ger alla en chans, en chans för livet. jag gillar att luta mig mot det säkra, för jag orkar inte kämpa mig uppåt. jag tror att jag tycker om mig själv, jag är nöjd som jag är.

/n


30 dagar.

hejsan !

idag har jag skrivit lite på min SO-fördjupning. duktigt ändå va? jag dör av att inte ha någon någorlunda fungerande kamera. alltså, den suger så sjukt hårt.

alla gör ju en sån där dagargrej (vilket min syrra också har börjat med) och jag har inte velat göra det eftersom precis A L L A gör det. men nu har jag aldrig nått att skriva om & ingen vettig kamera att ta bilder med, så det blir det.

dag 1 : presentation av mig.
dag 2 : min familj.
dag 3 : mina fobier.
dag 4 : två saker jag älskar.
dag 5 : mina närmaste vänner.
dag 6 : det jag ogillar.
dag 7 : det jag gillar.
dag 8 : mina intressen.
dag 9 : en begåvning jag har.
dag 10 : nåt som gör mig glad.
dag 11 : nåt som gör mig ledsen.
dag 12 : mitt paradis.
dag 13 : ord jag använder ofta.
dag 14 : den viktigaste saken.
dag 15 : min högsta dröm.
dag 16 : fem sanningar om mig.
dag 17 : detta saknar jag.
dag 18 : favoriträtt.
dag 19 : det här ångrar jag.
dag 20 : min syn på livet.
dag 21 : en stund att minnas.
dag 22 : mitt självförtroende.
dag 23 : personliga åsikter.
dag 24 : ett minne jag vill glömma.
dag 25 : bästa låt.
dag 26 : nått/nån som förändrat mitt sätt att leva.
dag 27 : mina komplex.
dag 28 : nåt jag gillar med mig själv.
dag 29 : någon jag saknar.
dag 30 : ett avslutande stycke.

nora bloggar!?

hejhejhej !

vet nI?! jag har inte shoppat på aaaaaslänge, men det ska bli ordning på. ska inhandla massa bra saker till våren & sommarn.

& lovet är faktist snart slut nu -.- inte kul alls. imorn är gudtjänst också .. orkar jag gå?! jadå.

nu blir det big brother & klaga inte på låga uppdatering och min tråkiga (utanbilder bloggning).. hahaha

/n

håhå

idag har varttt en duktig dag. städat & pluggat (dock inte mke :$) ..

kom precis hem från träning också !

jag är så grymt sugen på att shoppa -.-

/n 

haha

hejhej.

ja idag fick jag äntligen sova ut, vaknade halv ett och tog direkt tag i städningen. & nu är man klar med det. dock får jag se fram imot en dag full av roliga läxor (eftersom det är så typiskt mig att skjuta upp saker).

men jag taggar träning ikväll iallafall. vilkaaaaaaa kommer? :)


staden

hejhejhej ! ♥

idag har dt vart aaasmys. åkte te stan med ida e , jonte , marcus och casper där vi provade kläder (hihi) , bowla och åt pizza. glöm inte att vi snacka sönder också..

aja.. har inte tatt tag i läxorna A L L S . så det blir nog min sysselsättning ikv. imorn drar jag dock till sjunne igen och åker (nått fordon jag inte kommer ihåg va dt heter) på isen med jonte, casper och marcus. chiiiillll JA !

hare bra !

/n

summer



summer.

/n

hahahah

hahaha, jaaaa mycket uppdatering i know !

iallafalll.. jag skulle ju ha en ''läxdag'' idag. & vet nI?! jag har inte gjort ett skit.. men skall ta tag i läxorna lite nu & sedan äre träning :)

orkade inte ta kort med kameran osånt men här får ni se min outfit today : (eller jaa, facelook)



cuute med nattlinne hole day (yes man) !


haha , skills. jag tog kort på kattisen med webben (a) lite förskräckt sådär..

iallafalll. idag har jag och min hjärtesyster vart inne på datorn , lagat mat, bakat och kollat på film. en allmänt lyckad och mysig dag faktiskt. nu blire träning snart byeeee ! ♥

nananan

hellluuu! nu har jag precis vaknat och taggar för en dag begravd i läxor ! yaaaaaaaaaaay.

skriva lite so/no, träna engelska & spanska.

kmr kanske bli lite bloggning idag iallafall.. men inte allt för mycket.


ha det utrholigt /nooooraa !

fail

hahahaha .....

jag skrev en aaaaaaaaaaaaaaaaslång text om nåt väldigt känsligt ochsånt och poff så försvann den. men vet ni !? jag börjar skratta , i andra fall hade jag seriöst börjat gråta.

hahahhahahhahahahahahhahahahahaha.

livet är ju bra !

/n

planering för sportlovet :)

ni kan få en aaaaaaasnajs veckoplanering ! paint in my ♥



/nora


helgen!

hej.

aseeg på att uppdatera och det vet jag, men jag skall bättra mig.

helgen har varit undebar!

fredag , mormor och morfar med tårta och mys.

lördag, vaknar hos mormor och morfar för att bege sig te ikea och köpa massa fina saker (bl.a. en jättenice spegel till mig). sedan tog jag och maja bussen från göteborg hem till lilla upphärad för att gå på fest hos sandra. massa mys!


 



söndag, vaknade av att maja väckte mig och ville att jag skulle ta headerbilder på henne.. men jaa, vi gjorde scones och sedan tog jag bilderna. iallafall, vi begav oss till älvhögsborg för att träningsimma och sola med linnea. blev helt lealös :s haha, sedan bjöd katharina på mat och det var jätte gott ! sjukt bra helg.

gullig bild på mina tjejor ute i det fina morgonvädret !

/nora




hej

hahahahahahahhahahaha


förändring

hejsan!

sjukt osocial på bloggen, men nu ska jag börja PÅ RIKTIGT. jag börjar fixa lite med bloggen och sånt själv, men har ju tyvärr inte photoshop, vet nån var man kan ladda ner en bra ps?! det blev iallafall så att jag gjorde en ful liten header på picnik & det får bli bra just nu. ska ordna lite mer med bloggen och sånt, måste bara fatta.

idag har vi haft coachingdag sjuuuukt najs ! så henkade sandris hem och vi satt och gjorde läxa och gjorde en mums god kladdkaka, mys ja ! & nu har jag städat klart snart, har bara mitt rum kvar. skall skippa träningen för måste verkligen plugga, nora tar tag i de u know!

ha det sjukt gött ! /n

mja

hej dudes!

idag har jag varit hemma med feber & pappa vill att jag ska vara hemma imorn också, men hörrni vi får se hur det blir med det ;)

bloggen är sjukt tråkig nu and i know it. men ni får inte sluta följa för på fredag ska jag vara med bästa ida a och då skall hon fixa min header och göra bloggen allmänt snyggare. väääärsta najs kommer det bli. på fredag är det även turbin. lördag är det lagsammanhållningssakimoj (sjukt lång ord) och senare på kvällen är det lagfest hos hanna. kommer bli en jätte bra helg! men hur fasiken skall man orka gudtjänst på söndag morgon om jag får fråga?

jag hittar inte laddarn t kameran heller.. aja, ni kan få en gammal bild ! :)



sakna! :o

ha det gött /n

sjuk -.-

hejsan svejsan! idag var man i skolan då.. fastän jag hade 38 graders feber dagen innan (smart tänkt nora). för när jag nu kom hem, ist för att henkat moa, hade jag 39 graders feber. lyckat. hoppas jag inte smittat alla somfan nu!

men iallfall, nu skall man försöka ta tag i plugget i guess.. blir nog att råplugga matte & spanska. det viktigaste just nu.

ha det bäst /n

städa rum o:

heeeeeeeej.

nu skall nora ta tag i sitt liv ist för att dega vid datorn. hon skall städa sitt rum! ni får ett inlägg hur det blev sedan..

hihi buuuuus ha det/n


awesume

hej duudes!

nu sitter man här och tråkar. min dag ser ut såhär :

städa mitt rum.. så här ser det ut nu ;


göra läxor. massa skit!

gymma :)

vad ska ni göra idag?

och veckan ser ut såhära :

måndag:skola, kompis, träning, läxor.
tisdag:skola, gymma och plugga.
onsdag:skola, ida e? gudtjänst, plugga.
torsdag:skola, städdag och plugga.
fredag:skola, kompis och uuuut!
lördag, chilla, plugga uuut?!
söndag: gudtjänst, gymma.

ha det / n

katt ♥

jag tycker så synd om min älskade katt ♥




ha det/n


outfit ja :)

hejsan!

outifit idag :



(sjuuuukt suddig bild)



knäpp bild hihi.

sötis tröja: HM, majas.
jeans: JC.
rödtshirt: -

ha det/n

funderare

tja.

det blir dagens funderare först nudå.

wannabe. det jävla ordet. många har nog hört det, många har nog använt det och det finns så sjukt många åsikter om det. nu ska jag säga min åsikt som nog antagligen kan stå ut lite. jag tycker inte att någon är wannabe. jag menar, alla ungdomar har ju supertajta jeans (tjejer) men det blir man inte wannabe för. det beror på modet, hur allt förändras osv. jag menar, tom jag hade ju tittat lite om någon gick i kläder som var från 1300-talet. om jag köper ett likadant linne som min vän kan ju detta ses olika. menar, man köper ju nåt för att man tycker det är sjuuuuukt snyggt och skall man inte ta det som en komplimang då ist? för hur jobbigt är det inte att gå runt att sura för småsaker? många som kallat någon wannabe har också inspirerats av andra som dom sett på stan eller på nätet. men det är ju helt normalt, det är så vi funkar. och främst är det dom människor som egentligen inte står ut så mycket som kallar andra wannabe. & tänk även från ett annat synsätt än ditt eget. tänk om man går i sexan och är den mest osäkra personen i världen, hur lätt är allting då? personen i fråga kanske inte har några vänner och har svårt att passa in. det är ofta dom som härmar och vill se ut som de 'tuffa, snygga''. detta är sjukt fel, men klaga inte. för denna personen kommer hitta sig själv till slut också. jag tänker på ännu en grej. wannabe betyder inte bara att man härmar med en grej, typ som ett linne. nej, wannabe kan betyda en hel livstil, hur man pratar, äter, går, vad man gör, vilken klädstil man har, fritidsintressen osv. när det börjar gå för långt, inte bara kläderna utan även hur personen i fråga handlar och rör sig då handlar det inte om att vara wannabe längre, utan då handlar det om helt andra saker. osäkerhet, eller att personen ser upp till nån annan helt offantligt mycket. detta är förståligt. flera gånger har jag själv kollat på någon annan och tänkt, så vill jag se ut, sån vill jag vara! dom flesta hindrar sig själva och andra inte. många av mina vänner har pekat ut någon och sagt; asså annsofie (vill inte peka ut nån) ser ut precis som dig, klär sig som dig osv. om du går nånstans går hon dit. men när jag kollar på den personen ser jag inget sånt, utan jag ser en tjej med styrka och känsla, har inte ens tänkt åt det hållet. då vänder jag istället blicken mot den personen som sa det till mig, är det hon som är svag, är det hon som är avundsjuk? vill hon vara som mig? jag vet inte.. jag tycker det är så svårt. men jag anser att man inte ska döma någon snabbt. du som kallar andra wannabe blir också inspirerad av andra, så chilla. snacka inte bakom rygg och tänk efter, är detta verkligen så viktigt? detta är vad jag tycker. och nu får ni berätta vad ni tycker!

ha det/n


tihi

hej!

ingen verkar fatta att jag kämpar, ingen fattar att jag kämpar så att jag kvävs.

jag är kass på att blogga and i know it. jag orkar aldrig.. men skulle vart med finaste ida och nora idag. men ida dumming svarade inte, så jag och nora skulle mysa ensamma. men ni vet, jag är ju som jag är och ändrade mig i sista sekund och beslöt mig för att stanna hemma. jag orkade inte. (haha sorry nora).
idag har jag iallafall tid för att blogga. skall jag lägga ut outfit eller funderare? och ida aaa, vi MÅSTE vara snart!

ha det / nora

HS

har ju oooerhört tråkigt här på mammas jobb så ni kan få en tänkare.

homosexualitet.
jag själv är inte homosexuell men jag kan ändå inte förstå hur vissa tänker. jag menar kärlek är ju något väldigt naturligt. inte bara naturligt utan helt sjukt undebart. och vad kan få en person att stå imot det och hata ''bögar'' eller ''lebbar'' jag menar om man utgår från kärnan handlar det ju bara om kärlek. alla dom människor som är emot detta säger inprincip bara ; eeeeh jomen menar vad äckligt med två tjejer som pussas liksom... men hallå!? det är ju inte DU som pussas, stackars dom två helt sjukt förälskade tjejerna som alla står och glor på ''för att dom är äckliga''. tänk om dom skulle tänka samma sak om en tjej och en kille, för det är vore ju inte så konstigt. och jag har också hört denna förklaringen ; men hallå, det blir ju värsta pinsamt att vara med denna personen om den typ kollar på ens bröst och tänker sexuella tankar om en. okej?! är det inte exakt samma sak med killar, dom gör ju också det, men då är det ju inte så farligt. och haha, alla killar kollar ju inte just in DIG varför skulle hon just kolla in dig då? hon kanske kollar in en tjej därborta som äääär assnygg, menar det kan ju inte du veta. så tänk efter innan ni slänger ur er , bög eller lebb, för detta kan vara jävligt känsligt och jag känner folk som är det och blir dömda för det.

nu menar inte jag att ni inte får tycka hursomhelst, men det jag menar är att ni inte får uttala vad som helst. och förfan, vad är problemet? varför har du något emot homosexualitet? har du ens några argument?

tänk efter, du är inte den enda i här omkring!

/n

hihi

hejsan !

sitter fortfarande på mammas tråkiga jobb. här har ni en profilbild från fb på mi ivf. & precis som ida a sa så lyser linnet oooeeerhört mycket. (haha)



snart är det sommar ! eller?

/n

blogga igen!

hejsan.

min underbara vän eleanore sa att jag skulle börja blogga igen. & ja, varför inte? men det är det att det inte finns tillräckligt mycket tid för sånt häraaa. äsch, nu ska jag klara att skriva varje dag. minst ett inlägg (duktig nora, jag vet). hihi buuus. just nu sitter jag på mammas jobb & vi skall snart dra & träna. bra där nora! innan var jag med underbara ida och marcus och casper. börjar nästan bli en vana nu. hm. händer imorn? just det, torsdag. träning, & ngn kanske vill träffas? amelie. det ordnar sig. puss !

/n

RSS 2.0