dagens

tjenixen ♥
precis käkat lite mackor och tänkte faktiskt ta en powernap innan jag tar tag i läxorna. borde egentligen städa mitt rum också, men sparar nog det tills imorn istället! dom här två dagarna har jag tyvärr inte orkat ta några outfit bilder. segt och sådär.
iallafall, på bilderna nedan kan ni se vad jag hade på mig idag (bilder när jag är i skolan och leker)
fruktansvärt suddig bild, hehe..
ni SKA få bättre bilder på mina nya jeans, men ungefär så ser dom ut iallafall!
kram nora

update från skolan

hallojsan mins söta läsare!

sitter nu här på skolan och snackar med mina goa vänner.. fick låna julis minilaptop, huuuuur cooooooool sooooooom heeeeeeelst faktiskt. hehehehehe. vi har håltimme, men den är snart slut. idag ska jag hänga med bruden ida hem, vi ska råååååplugga mohahahaha om vi orkar det vill säga. senare är det träning och det lär ju behövas.



får upprepa en gammal bild på sötnosarna töntgänget.

kram julia.

nytt!

Hallojsan!
Idag har jag tillbringat dagen i skolan och i staden. Jag, Maja och pappa drog oss uppåt mot överby där jag fick med mig ett par svarta jeans. sjukt snygga! Tror dom kommer med i min outfit imorgon så då får ni se dom då!
Vet inte riktigt vad som händer i veckan faktiskt, men det lär väl dyka upp saker så småningom. förresten.. JAG FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG ♥ hihi.
kram nora!

~ sånt som gör skolan helt okej ~

älskar er totalt ♥
/n

dagens!

tjenixen!
idag regnade det ute och kändes fett ovärt att ta bilder på min outfit idag. istället får ni bilder med mobilen i spegeln på mig, vilket kanske inte är det allra roligaste, men men..
rent i hallen oså. haha.
linne: skärhamn nånstans.
kofta: Marimecco
shorts: Levis, pappas gamla
strumpbyxor: vet ej
ringar: mammas ♥
kram Nora

~ update om idag ~

hello!

har precis kommit hem från en riktigt go match. vi förlorade med 3-2 men hela laget kämpade tillsammans, vilket är det viktigaste. har inte bloggat nästan någonting idag, och det beror på att jag har tatt dagen till att slappa. så sjukt gött ibland kan jag säga. lite läxor har också blivit gjorda, det behövdes. hehehhehehe. har inte haft nån vettig outfit idag heller tyvärr. men imorn är det skolfoto och allt, bilder kommer nog imorn oavsett. nu ska jag göra i ordning inför imorgon, äta lite, städa mitt rum och chilla framför teven. ha en riktigt go kväll!

puss! /n

kvällsupdate

tjenare!
sitter nu hemma efter en go kväll med gött folk. kollade film och pratade en hel del. puss på er! blev inga bilder idag, har verkligen inte orkat. men  imorn tror jag att det allt blir någon bild! jag börjar bli redigt trött nu oavsett och det hade varit aningen gött att bara slockna i min mjuka säng. ååååååååh. ja, så får det bli.
kan verkligen inte sluta tänka på dom saker jag bara måste ha nu till hösten. DR martens ♥ HATT ♥ virkad topp ♥ earcuff ♥ DUBBELRING ♥
jaja. natti!

~ hej? ~

sitter nu precis framför teven och kollar friidrott. vart tvungen att gå upp tidigt idag för att det var brännboll klockan halv tio. sjukt segt. men dagen har flytit på bra och fotbollen gick galant! vårt lag hette superninjakebabstars (I THINK?) galet bra lag säger jag bara! haha. vi kom till final, men förlorade mot våra ledare. surt. hehhe. har ingen outfit idag, hade på mig träningskläder och nu nattlinne, så än så länge blir det iallafall ingen outfitbild.. kanske drar mig mot sjuntorp senare, rätt sugen på det faktiskt! nu ska jag oavsett vad ta och chilla. behöver vila efter en jobbig skolvecka.

saknar sommaren och åstol!
kramisar ♥

outfit

hej!
är hemma från stan nu. kollade ju som sagt filmen jag saknar dig, hur bra som helst! grät filmen igenom tillsammans med elenore, ida och ludvig. elias var också där, men han grät inte. sök på ailucrash på spotify sätt på jag saknar dig- filmverision, då får ni uppleva den jäääävla filmens känslor alltså. go låt oavsett.
min slappa look idag ivilketfall:
fluffbyxor: Lindex i think.
topp: JC
Kram Nora ♥

skolan nu

Hej! Sitter nu på skolan och chillar med musik och kompisar! Hur nice som helst. Ikväll ska vi kolla filmen Jag saknar dig, riktig gråtfilm har jag hört.. Vad gör mina läsare idag annars? Har redigt slapp klädsel så vet inte om jag orkar lägga ut det senare faktiskt. Ivilketfall.. Pusshej! /n

aaaalllmän kväll

hej!
har nu tränat och ätit lite. reeedigt go träning! sitter svettig och go här framför datorn och ska strax dra mig mot duschen! Imorn blir det antagligen bio med bästa gänget, ska kolla med biljetter och sånt nu. ni får ha det så bra!
-bild från sexan på mig och elenore. hah.
puss ! ♥

outfit idag!

hej!
nu börjar det bli bråttom. måste verkligen börja städa! i vilket fall. hittills har jag ätit lite och mest chillat. ska alldeles strax börja städa, och vid sju är det träning!
min outfit idag:
mitt hår står ut till höger, haha knäppt
min fina ring och ett armband ♥
blus: Gina Tricot
Jeans: JC
ring: Marimecko (nått sånt)
armband: vet inte
kram nora!

~grabbsen var här~

Hej!
Riktigt mysig dag tycker jag allt. Först skola då, som vanligt. Jag åkte hem till mig, åt lite och kollade på teve. Sedan kom grabbsen helt spontant och det var ju tur! annars hade min dag varit riktigt tråkig kan jag säga... haha. vi spelade spel, pratade, drack te (?!) och tog massa kort. tack för att ni räddade min dag grabbar! ♥
nananananana, ser lite sliten ut men jaja!
förövrigt så ser ni min outfit idag på bilderna!
blus: Vila
byxor: Gina Tricot
smycken: Mammas, och pandora.
/n

egopics hah

tjingeling!
är hemma nu efter en go kväll med lite folk. vi kollade match istället för träning, haha. riktigt mysigt var det i vilket fall! har käkat spaghetti med köttfärssås ~muuuums~ och så har jag tatt det mest chill senaste timmen.
tänker ta att duscha, för det behövs veeerkligen kan jag säga! -drar mig mot duschen. puusss! ♥
goa kvällsbilder? jao.
duuuschen brb

outfit!

tjenixen!
har tillbringat dagen i skolan och på överby med bästa tjejorna. älskar er! fick med mig en söt blus hem, exakt likadan som elenore. haha. ida köpte också två asfina saker! iallafall, här är min outfit idag:
shorts: Tivoli (?)
linne: HM
smycken: Mammas ♥
fick låna min goa systers kamera, tack maja! http://majabohlin.blogg.se
drar mig och kollar på träning nu. bloggar ikväll också!
pusshej /n

uuuurkonstiga videoinlägg. heh.

hej!
jag tänker ladda upp tre hur fula videos som helst. men vad var det där med att bjuda på sig själv? om ni undrar hade jag jättetråkigt när jag kom hem, och detta var det enda vettiga (!?) jag kunde komma på att göra. hahahahaha. ha en trevlig åktur, i noras förtrollande värld. heh.
första inlägget låter jag hehhe, konstig, jag vet inte riktigt vad jag ska prata om, så jag fejkskrattar igenom ist, men det är bra!
andra inlägget, ehe. behöver jag ens förklara?
tredje inlägget, VISST VAR SKÄMTET BRA?
/n

outfit today!

outfit och facelook idag:
jeans: Jc
linne under: Gina tricot
tröja över: Indiska
armband: pandora, hm och vet inte.
kraam nora!

hah!

tjenixen!
nu sitter jag här hemma efter min första skoldag. riktigt bra start på skolan faktiskt! gött att träffa goaste klassen och sådär! efter skolan drog jag med pussinuskan ida hem, och vi käkade, pratade och faktiskt pluggade (!!). men haha, vi hade typ ingenting att plugga, det har ju trots allt bara gått första dagen så. jag och ida har verkligen bestämt oss för att ta tag i skolan nu, vi ska satsa hårt på betygen och så ska det verkligen bli!
jag tänkte ge er en liten videoblogg senare, och eventuellt fixa lite med designen ochsådär. det fixar sig nog! ha det gött, nu tar jag och käkar!
sjuuukt gammal bild på mig och ida, haha. hur goa var vi inte?
/n

kort inlägg

hallojsan!

nu sitter jag hos ida och vi ska strax uut och grilla! vi får åka hem lite tidigare idag sådär, eftersom skolan börjar imorn, sååååå... sista sommarkvällen med gänget. NU KÖR VI!

vi loosade matchen dock, men vi får ta nya tag helt enkelt.


PUSSHEJ


jag & ida

Hej!
Har nyss kommit hem från en lyckad kväll med gääänget, riktigt trevligt kan jag säga! Nu ligger jag här med ida brevid mig, och vi chiiillllar brettttttttttttt. nejmen, vi är pro! i övermorgon börjar skolan.. seegt. men vi får göra det bästa av allting!
gissa var figuren föreställer?
egos på mig och ida också ♥♥
charmigt? jooodu!
nu ska vi fortsätta chilla... kraaaaaaam

~ skolan, är du redo för mig? ~

hej!
blev inga ''höstiga'' bilder idag.. men har ändå tatt nya foton till min header! problemet är att jag vet inte vilken jag ska ha som header, kan verkligen inte bestämma mig.. så därför låter jag er bestämma. vilken tycker ni är bäst?
elleeeeer?
vilken tycker ni? behöver svar snarast!
/n

ny header?

funderar på att byta header snart, borde ut och fota och skaffa mig någon lite mer höstig bild. ja så får det bli!

Hej!

Nu är det såhär. Jag är galet shoppingsugen. Kikar runt på nätet och hittar inte lite fint, inte heller lite inspiration. Jag vill ha så sjukt mycket.
drar mig bort från datorn en sväng! kram

HALLIHALLOJ

hajhalloj!
just nu sitter jag här hemma och chillidillar.. hur gött som helst. jag har typ inte gjort någonting på hela dagen, vilket är uuurskönt! nu tänker jag iallafall städa mitt rum. så höres vi, puss..
förresten, en sak till! min bloggning är hur seg som helst, utan bilder osv.. men jag har liksom ingen blogglust överhuvudtaget, och pallar inte tvinga mig själv till att blogga så, ja. nu vet ni det :)
ha det braaa /n

dagen

Halloj.
Sitter nu hemma och har precis käkat lite. Igårkväll var det träning och efter det drog jag mig mot broder Moa och sov över där. Vi var tvugna att gå upp klockan sex för att vi skulle åka med Tobbe till jobbet i Göteborg. När vi väl var framme så shoppade vi loss som galningar. Eller ja, provade en massa gjorde jag men köpte bara två saker. haha. Fick med mig hem ett par byxor och ett armband.
Riktigt mysig dag, tack Moa ♥
pusshej /n

chillaaaar

Tjenixen!
Klockan är snart halv tre och jag har inte gjort någonting på hela dagen. Kanske kan det behövas? Vi kör på det. Ikväll vet jag inte om jag hade tänkt att göra någonting faktiskt, men eventuellt. Nu ska jag i vilket fall fortsätta chilla.
Ha det riktigt bra! /n

dagen i bilder och videor

Halloj!
Idag har jag tillbingat dagen hos Johanna med sötnosarna Johanna, Ida, Jonte och Casper en liten del utav tiden. Riktigt mysigt var det!
Jonte och Johanna gjorde pannkakor:
Vi hade på oss finfina kepsar:
spelade astrid lindgren spel:
Pratade och myste i allmänhet:
Och sist men inte minst, lyssnade på massvis av musik och dansade !
johanna, vet att du kommer älska mig för detta ♥
kram nora

Videoblogg liggandes på golvet

kram! /nora

01.05

Hej.
Kommit hem från en rolig kväll i sjuntorp. Det var nämligen såhär. Efter fotbollsträningen så fick jag och Nora för oss att vi skulle åka till Sjuntorp och se om det fanns några att umgås där, så vi gjorde det. När vi kom dit så mötte vi felix, och sedan droppade massa folk in. Trevligt, trevligt.
I vilket fall, gårkvällen var också mycket fin och den mest speciella natten på länge, mer får ni inte veta. Men med då var Ida e , Jonte, Marcus, Johanna och Casper. ''sov över hos ida'' och åkte sedan hem runt halvt tolv.
Imorn drar jag mig mot Johanna och umgås med Jonte, Ida och naturligtvis Johanna. Lär bli riktigt kul!
Så får vi se senare imorn vad kvällen erbjuder, ni får ha det riktigt bra. Har inte tagit några bilder och sånt, så ett tag framöver får ni bara sådanahär updater, om vad jag gör. Tills jag faktiskt får lite blogglust igen.
P&K /n

Är hos Idis

Halloj!

Nu sitter jag hemma hos ida och väntar på att hon ska duscha klart. Vi har vart på en välbehövlig springtur och ikväll blir det grill med gänget. 
Vet att jag aldrig laddar upp bilder och att min blogg är RIKTIGT tråkig just nu, men alltså, det ska bli bättre. Lovar.

Ivarjefall så känns det lite tråkigt att skolan ska börja igen. Inte speciellt taggad inför allt plugg som ligger framför mig. Lite kul att träffa kompisar man inte umgåtts med på lovet dock. Ni får ha det så himla bra!

Kramisar, Nora.

tjenixen

Halloj!
Riktigt roligt hade vi i gårkväll med bad, skratt och massvis av sång. Tack för gårkvällen allihopa! Jag sov över hos Nora och nu har jag kommit hem och sitter och kollar på teve. Funderar på att ta en powernap för att sedan dra mig mot sjuntorp och umgås med thiiii G A N G. haha. jag och ida tänkte jogga, duktigt? Ohja.
nu drar jag, hejdå.
/n

Lite shopping ♥

Hej!
Åkte in till stan och fick med mig lite hem faktiskt. Dock har jag typ inga pengar så det kunde inte bli så mycket.
Imorn drar jag på poolparty, tränar lite och försöker tjäna pengar. Jag är ju ensam hemma så måste planera någonting att göra, annars skulle jag bara sitta framför teven hela dagen lång.
Vet att jag är dålig på att ha bilder i bloggen men det ska bli bättre, jag lovar. Drar mig ut på en joggingtur nu, så hörs vi sedan.
Hejdå! /N

pissed off? nej. vill bara släppa ut

Är det verkligen så enkelt? Är det bara att pajá allting, dra sönder, slita, laga och sedan göra om samma procedur igen? När går gränsen, när kan man inte ta ett förlåt längre, när ska man sluta glömma? Hur många gånger får man göra samma misstag, när ska man börja lära sig? När är det rätt, när har man rätt? När har man rätten att överhuvudtaget vara arg? Var går den tunna gränsen mellan att ha en åsikt och faktiskt ha rätt? Eller finns det aldrig något rätt? Finns det egentligen aldrig någon riktigt anledning till att känna sig sårad?
Nej, jag vet faktiskt inte. Hur många gånger jag än blir arg, hur ofta jag än känner ilskan bubbla i mig, så är det aldrig accepterat. För nej, jag har inte rätt till att vara arg, jag har fel, jag är överkänslig, det finns inget rätt. Lugna ner dig, andas. Du ska inte vara arg, det är dig det är fel på och ingen annan, det är du som skapar ilskan.
Så, var går gränsen? När kommer jag få släppa ut det jag känner? Jag slutar bry mig nu punkt


Hej igen

Hej!

Denna sommarn har nog ändå varit den bästa, riktigt fin. Senaste veckan har spenderats här ute på kusten med folk som anländer och drar vidare. Umgåtts med mina goa bröder - Moa, Maja och Alva, släkt från mammas sida har dragit sig hit bl.a rolf m. familj och malin, janne och maria. Även umgåtts lite med lukas blomstervall som har stuga här. Riktigt trevlig vecka måste jag säga. Från onsdags till söndagen var också lelle här, då jag för första gången klarade att cykla enhjuling, eller ja testa gjorde jag i vilket fall. Igår ville jag dock hem. Jag åkte buss hemmåt och umgicks med goingarna Ida, Jonte, Marcus, Casper, Ludvig och Johanna. Bästa kvällen på länge kan jag säga. Jag sov över hos ida och drog tillbaka hit idag. Imorgon ska jag nog åka hem, åka förbi en secondhand och checka lite, för att sedan dra mig hemmåt helt och hållet. För på fredag är det ju faktiskt poolparty hos den saknade Nora. Riktigt kul kommer det bli! Ja, nu har ni fått lite information vad som har hänt för mig senaste veckan och denna veckan har räckt för att göra sommaren till den bästa, inte minst kvällen igår.

Ni får ha det så bra ni kan, så hörs vi av snart!

Kram Nora


RSS 2.0