TEVETITTANDE

Hejsansvejsan alla fina!

För tillfället sitter jag framför teven och kollar på någon deckarserie - riktigt bra! Förresten, hur gött är det inte att man är ledig imorgon eller? Jätteskönt skulle jag säga. För min del blir det göteborg men mina brudar för att hitta avslutningsklänning och säkerligen fika eller käka nått annat gott. På kvällen drar jag mig mot lilla sjuntorp och grillar med gänget vilket inte kan bli annat än bra!

Har ju förresten inte uppdaterat sedan förra helgen så kanske kortfattat ska berätta vad som har hänt i mitt liv sedan dess? Ja så får det bli. Skoldagarna har det varit överfullt med prov och läxor, därör så har dagarna blivit väldigt uppbokade med plugg fastän plugget ibland blev lite roligare när jag och mina vänner betade av tillsammans. I fredags åkte jag till min vän ida och vi drog sedan vidare till sickans place där det vankades film med skratt och massa prat. Härligt! I lördags åkte jag till liseberg med några fina vänner vilket var hur roligt som helst! Åkte nästan allt och så blev det en hel del spelande dessutom. Go dag som få och härligt att man har så fina vänner som jag!

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, vaknade runt tio, städade i typ två timmar för att sedan njuta av den goa solen. Maja tog lite bilder på mig (iordninggjord och allt) och bilderna kan ni se här !! Familjen grillade go fisk och fläskfile som vi avnjöt senare på eftermiddagen. Tog även en liten joggingtur efter detta och senare fick jag också betat av lite plugg. Nu chillidillar jag som jag redan berättat och ska nog inte göra mycket mer ikväll. Ha det gött igelkött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0